Het eerste lot van de Zonnebloemloterij 2024 werd in Neede overhandigd aan de familie Stroet. Foto: PR
Het eerste lot van de Zonnebloemloterij 2024 werd in Neede overhandigd aan de familie Stroet. Foto: PR

Eerste lot Zonnebloemloterij overhandigd aan familie Stroet

Maatschappij

NEEDE - Ook dit jaar worden er huis-aan-huis zonnebloemloten verkocht door de vrijwilligers van de afdeling Neede. Als aftrap van de campagne werd op 8 mei het eerste lot overhandigd aan Bakkerij Stroet in Neede. De bakkerij is al jarenlang sponsor van deze afdeling en hun bijdrage wordt altijd zeer gewaardeerd. 

Bakkerij Stroet werd vertegenwoordigd door Marcel Stroet en dochter Chantal terwijl van de Zonnebloem het voltallige bestuur aanwezig was. Ter ere van deze gelegenheid kreeg het bestuur een heerlijke slagroomtaart voorzien van een grote zonnebloem. Daarna werd het eerste lot overhandigd en werden enkele foto’s gemaakt.

De loten kosten 3 euro per stuk waarbij  2,25 euro ten goede komt aan de plaatselijke afdeling van de Zonnebloem. Dit geld wordt gebruikt voor het organiseren van allerlei activiteiten voor de deelnemers. Omdat de Nationale Vereniging de Zonnebloem dit jaar 75 jaar bestaat zijn er extra prijzen. Op ieder boekje van 10 loten valt zeker één prijs.

Binnenkort kan men de vrijwilligers aan de deur verwachten. De loten kunnen contant of via een QR-code worden betaald. Mocht men de vrijwilliger niet treffen dan kunnen loten ook worden besteld op zonnebloem.nl/loterij of op de website van de Needse afdeling.


www.zonnebloem.nl/neede

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant