De bezetting van According to Mary. Foto: Maaike Ronhaar

De bezetting van According to Mary. Foto: Maaike Ronhaar

Met eigen band in eigen kroeg: According to Mary bij Taste

Muziek

GROENLO - Zaterdag 16 april om 21.30 uur spelen Roland en Marion van Wijk met hun eigen band in hun eigen kroeg. De band staat klaar om weer naar Oerol te gaan, spelen dit seizoen maar liefst zeven keer (drie keer met According to Mary en vier keer met de akoestische band The Sec) en trapt dit af met een liveoptreden in Rockcafé Taste. Voor drummer Ronny het eerste live rockoptreden met de band; vanwege de coronabeperkingen kon hij de afgelopen twee jaar alleen meespelen bij de akoestische optredens van The Sec. 

According to Mary
Neem een paar flinke vleugen passie, drie grote niet afgestreken eetlepels rock, een flinke grote snuf enthousiasme, een ROCKBITCH en je hebt According to Mary! Een band met muzikanten uit bands als Pebbles and the BamBams, R U Ready, The Rock and Roll Junkies en Endymaeria, die onder de bezielende leiding van frontvrouw ‘Mary’ Marion van Wijk, de lekkerste rockcovers eruit knallen.

According to Mary staat garant voor een avond meegalmen met de bekendere rocknummers als Keep’on Rocking in a Free World, Wiskey in the Jar, Bobby Mcgee, Smoke on the Water, Like the Way I Do, Saturday Night, maar ook de Nederrock wordt niet geschuwd. Denk aan nummers van De Scene, De Dijk, Polle Eduard, Van Dikhout, enzovoort.

De muzikanten staan met deze band al jaren op het Oerolfestival (Terschelling), dus aan ervaring geen gebrek. De band speelt in kroegen, op festivals, op kermissen en staan TWEEHONDERD PROCENT garant voor een avond swingen, lekker uit je dak gaan en een partij dampende herkenbare rock.

Podiumdier Mary komt samen met haar muzikanten uw omgeving graag ‘onveilig’ gezellig maken, het liefst samen met u.

According to Mary zijn: Marion ‘Mary’ van Wijk (zang - bas); Roland van Wijk (gitaar - zang); Ronnie ten Vregelaar (drums); Peter Jansen (bas) en Luuk Vriezen (gitaar). 

De deur van de bruine kroeg aan de Lievelderstraat 41 in Groenlo gaat open om 20:00 uur. Kaarten zijn te koop via www.rockcafetaste.nl. Klik op het ticketlogo.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant