Emergo uit Castricum speelt op vrijdag 19 augustus een buitenconcert op het Kerkplein in Ruurlo. Foto: PR
Emergo uit Castricum speelt op vrijdag 19 augustus een buitenconcert op het Kerkplein in Ruurlo. Foto: PR

Zomers concert Emergo uit Castricum

Muziek

RUURLO - Bij goed weer geeft muziekvereniging Emergo uit Castricum  op vrijdag 19 augustus een buitenconcert op het Kerkplein in Ruurlo. Het concert begint om 14.00 uur en de toegang is gratis.

Muziekvereniging Emergo uit Castricum bestaat uit een fanfare-orkest, brassband, harmonie en diverse ensembles. Speciaal voor de jonge leden organiseert Emergo eens in de twee jaar een muziekkamp. Dit jaar was het muziekkamp de afgelopen week in De Haverkamp in Hengelo. Onder de enthousiaste leiding van maar liefst vier dirigenten is er elke dag stevig gerepeteerd. Erik van de Kolk, Henk Veldt, Dyon Janssen en Willem Kossink hebben met de leden een aansprekend programma ingestudeerd, dat het orkest op vrijdag in Ruurlo ten gehore brengt op het Kerkplein.

Naast de dagelijkse repetities was er deze kampweek natuurlijk ook veel ruimte voor sport en spel. Het thema van het muziekkamp was dit keer Around the World. De activiteitencommissie organiseerde met veel creativiteit elke dag een feest- en spelprogramma dat bij een fictief land hoorde. De catering-commissie zorgde daarbij voor passende gerechten.

De leden van Emergo kunnen terugzien op een geslaagd muziekkamp, en de bezoekers van het concert in Ruurlo kunnen vrijdag aan het eind van de middag hopelijk ook terugzien op een geslaagd concert. Tot slot nog even een tip: neem zelf een stoeltje mee naar het Kerkplein.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede