De aankondiging van de soepverkoop van Excelsior, met een qr-code voor de bestellijst. Foto: PR
De aankondiging van de soepverkoop van Excelsior, met een qr-code voor de bestellijst. Foto: PR

Excelsior Gelselaar begint 2023 met snertconcert

Muziek

GELSELAAR - Om het jaar goed te beginnen geeft muziekvereniging Excelsior Gelselaar zondag 22 januari een concert in zaal Florijn.

Het harmonieorkest onder leiding van Mark ten Breul en het leerlingenorkest onder leiding van Lotte Sieverink verzorgen een gevarieerd programma. Met enkele traditionele nieuwjaarsnummers, waaronder muziek van Strauss en natuurlijk de Radetzkymars, maar hierop ligt zeker niet de nadruk. Het leerlingenorkest schuift aan bij de harmonie en samen brengen ze ‘Little Sweet Bells’, ‘Wiener Strauss’ en ‘The Lion King’ ten gehore.

Het concert begint om 11.30 uur, de zaal gaat open om 11.00 uur. De entreeprijs bedraagt 5 euro en dat is inclusief een kop soep of een broodje met worst.

Letterlijk een voorproefje op de verkoopactie die de muziekvereniging zaterdag 28 januari houdt in Gelselaar, Haarlo, Borculo, Noordijk en een buitenwijk van Geesteren. Ambachtelijke Slagerij De Hoeve uit Rekken is de nieuwe leverancier. De diepgevroren erwten- en tomatensoep kosten 6 euro per liter en de verse, eventueel thuis in te vriezen rookworst en grillworst 4,50 euro.
Wie zeker wil zijn van soep en/of rook- en grillworst kan tot 18 januari al een bestelling plaatsen bij de muziekvereniging. Natuurlijk kan men ook wachten tot ze aan de deur komen, maar op is op.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant