The Unslain. Foto: PR

The Unslain. Foto: PR

Jaarlijkse metalnight bij Rockcafé Taste

Muziek

GROENLO - Ieder jaar is er bij het muziekcafé van Groenlo uiteraard ook een avond voor fans van metalmuziek. En, geven Roland en Marion van Rockcafé Taste aan: “Dat is altijd een feestje!”. Op zaterdag 16 september zullen The Unslain en One Word Silence de kroeg op zijn grondvesten doen trillen. Zaal open vanaf 20.00 uur. Aanvang 21.30 uur. Klik hier voor kaarten.

The Unslain
Een 4-koppige Modern Old-School Metal band uit Nijmegen. Hun muziek is een unieke combinatie van jaren ‘80 heavy metal en hedendaagse modern metal. Rauwe vocalen ondersteund door heavy riffs en een beukende groove met een polymetrisch sausje en hier en daar wat breakdowns, zijn kenmerkend voor de nummers. Door inspiratie te nemen uit de klassieke 80 metal, gecombineerd met hedendaagse modern metal(core), creëert The Unslain een unieke, verpletterende nieuwe sound. (tekst gaat verder na de video)


Live brengen ze een dynamische show, waarin ze uitsluitend hun eigen werk spelen. Nummers van het debuut album ‘We Will Battle’, worden afgewisseld met nieuw materiaal van het aankomende album genaamd ‘Descending’. Aangevuld door eigen podiumaankleding belooft Unslain een energieke, doch extreem strakke performance! Op 20 april 2019 wonnen ze hiermee dan ook de publieksprijs van de (Wacken) Metal Battle.

One Word Silence
One Word Silence is in 2018 opgericht en bestaat uit ex-bandleden van AilienNation, Fresh Kills en The Conspiracy. Ze komen uit Overijssel en Drenthe en halen de inspiratie voor onze eigen nummers uit diverse 90’s alternative metalbands. Deze inspiratie vertaalt zich in een eigentijdse nieuwe sound en een grote gedrevenheid om zelf nummers te schrijven. De muziek wordt door de DJ´s van Black Monday Radioshow op Delta FM als volgt omschreven: “Ze maken alternatieve metal en dat doen ze verdomd goed! Lekkere tempowisselingen en heerlijke cleane zang. Bovendien zijn zelfs breakdowns en hiphop invloeden te horen! Echt heel lekker.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen - Neede