Syb van der Ploeg en Maarten Peters brengen The Best of Simon & Garfunkel in Theater 't Spieker. Foto: PR
Syb van der Ploeg en Maarten Peters brengen The Best of Simon & Garfunkel in Theater 't Spieker. Foto: PR

Syb van der Ploeg en Maarten Peters spelen The Best of Simon & Garfunkel in Theater ‘t Spieker

Muziek

EIBERGEN - The Best of Simon & Garfunkel. De beste songs van dit legendarische duo zijn op zaterdag 14 oktober te horen in Theater ‘t Spieker. Vanaf 20.00 uur kruipen Syb van der Ploeg en Maarten Peters in de huid van dit immens succesvolle Amerikaanse tweetal, bekend van nummers als  Bridge Over Troubled Water en The Sound of Silence. 

Syb van der Ploeg en Maarten Peters behoren vocaal gezien tot de absolute top van Nederland en vertolken de rol van Simon en Garfunkel dan ook op een grandioze en unieke manier. Het zijn twee sympathieke singer-songwriters en zij zien de kans om de muziek van hun jeugdidolen naar het theater te brengen en daar getuige van zijn kan in theater ‘t spieker in Eibergen (dus grijp die kans).
De muziek en het verhaal van twee jonge jongens uit New York die uitgroeiden tot het succesvolste muzikale duo aller tijden. Geniet van de wereldhits als Mrs. Robinson, Cecllia, The Sound of Silence, The Boxer en Homeward Scarborough Fair, Bridge Over Troubled Water en nog veel meer.  

De toegangskaarten kosten kaarten 27,50 euro. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede