Mary Miracle, Lady Diamond en dragking Mason. Foto: PR

Mary Miracle, Lady Diamond en dragking Mason. Foto: PR

Taste’s Exciting Dragnite

Muziek

GROENLO - Afgelopen juni werd de Achterhoek Pride gevierd in de Achterhoek, op tal van plekken en door tal van organisaties. In Taste werd op 26 juni een gezellige party georganiseerd, een kleurrijke avond met medewerking van drag queens Mary Miracle en Lady Diamond. De dames maakten er een geweldig feest van. Op zaterdag 25 november doen Roland en Marion van van Rockcafé Taste dit feest nog eens ‘dunnetjes’ over. Klik hier voor kaarten.

“Diversiteit hoef je niet alleen in juni te vieren, dat kan het hele jaar. Daarom brengen we op zaterdag 25 november een echte Dragnite! Het gaat een dolle boel worden, plezier verzekerd! Deze keer komt uiteraard Mary Miracle uit Lievelde weer terug, maar ook de prachtige Lady Diamond. Als aanvullig op het feest deze keer ook een “dragking”, Mason Tonight wel te verstaan.”

Duidelijk mag zijn: Taste gaat qua muziek volledig uit haar comfortzone dus géén rockmuziek deze avond; de drags bepalen het repertoire. Het belooft een kleurrijke avond te worden en bij Taste zorgen ze, naast de bak gezelligheid van de Drags, ook voor lekkere hapjes. “Iedereen is welkom en belangrijk: het is geen gayparty, maar een zeg maar ‘mixed party’ voor iedereen. Van hetero tot gay en van transgender tot queer!”

Rockcafé Taste, Lievelderstraat 41 in Groenlo.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen - Neede