Hoe mooi zou het zijn om het zelf geschreven nummer ’Samen staan we sterk’. professioneel op te nemen met de kinderen in een studio  Foto: PR.

Hoe mooi zou het zijn om het zelf geschreven nummer ’Samen staan we sterk’. professioneel op te nemen met de kinderen in een studio  Foto: PR. 

Statiegeldactie voor uitbrengen van zelf geschreven nummer

Muziek

RUURLO – ‘Uw statiegeld, klinkt Kinderkoor Sing a Song als muziek in de oren.’ Een paar kinderen van het koor hebben namelijk een eigen nummer geschreven, zowel de muziek als de tekst, met de titel: ’Samen staan we sterk’.

Het zou geweldig zijn dit nummer professioneel op te kunnen nemen met de kinderen in een studio. Dit zou een hele mooie en leerzame ervaring zijn voor de kinderen. In de maand april kan men het statiegeld bij supermarkt Boni in Ruurlo doneren voor dit mooie, bijzondere doel. Namens kinderkoor Sing a Song alvast dank voor de donatie. Op de poster bij de statiegeldautomaat van Boni bevindt zich ook een QR-code om te doneren.

Kinderkoor Sing a Song repeteert wekelijks op de dinsdagavond in de Willibrordus/Dalton school Nieuweweg in Ruurlo van 18.15 tot 19.15 uur. Zitten kinderen in groep vier of hoger dan kan men gerust een keer vrijblijvend meedoen of -luisteren.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant