Tim Knol en Nico Dijkshoorn. Foto: PR
Tim Knol en Nico Dijkshoorn. Foto: PR

Rockcafé Taste sluit muziekseizoen af met gouden randje

Muziek

GROENLO - Roland en Marion van Rockcafé Taste in Groenlo maken zich al weer op voor het laatste muziekweekend van dit seizoen. Met een vol en gevarieerd KUDO-programma (zaterdag 20 april) en als uitsmijter een optreden van Nico Dijkshoorn en Tim Knol (zondag 21 april) wordt het beslist een weekend met een gouden randje.  

De KUDO-avonden zijn bedoeld voor bands die de oefenruimte uit willen, een try-out willen doen, zichzelf graag willen presenteren, podiumervaring op willen doen of gewoon graag willen spelen. De avond begint om 21.30 uur en de entree is gratis. Deze keer met:

Black Velvet
Deze vier muzikanten komen uit de regio Apeldoorn/Kampen/Dronten en bestaan nu 4 jaar. Ze zijn zich aan het specialiseren in de muziek van de jaren ‘60 tot heden. Denk hierbij aan The Black Keys, The Sweet, ABBA, Anouk, The Cardigans etc. Daarnaast is de band ook erg actief met het schrijven van eigen muziek.

Miranda Rooks
‘Intieme akoestische liedjes’ - zo omschrijft Miranda Rooks haar eigen muziek. In haar nummers zoomt de singer-songwriter uit op gebeurtenissen en haar eigen gedachtes waarbij ze non-stop haar eigen zelfreflectie laat spreken. Klein, rauw en puur. Al eerder trad ze op in Tivoli Vredenburg, stond ze op Eurosonic Noorderslag en op Park Open te Arnhem. Daarnaast schreef ze een soundtrack voor het boek ‘De Burgerwacht’ van Ellen Lina en won ze in 2022 de Persprijs van Amphion Open.

Decades
Coverband Decades neemt je mee in de hits van de afgelopen vijf decennia. De vier muzikale mannen maken er samen met de adembenemende zangeres altijd een feestje van! Alle genres komen in een razend tempo voorbij.

Op zondag 21 april sluit Taste het seizoen af met een verrassend Stage of Art-optreden van de  Nico Dijkshoorn en Tim Knol. De kaarten voor deze voorstelling zijn reeds uitverkocht.


www.rockcafetaste.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant