Als klap op de vuurpijl was er de hut in het crossbos. Foto: PR
Als klap op de vuurpijl was er de hut in het crossbos. Foto: PR

Presentatie na workshops op Tormijnschool

Onderwijs

Presentatie na workshops op Tormijnschool

NEEDE - Vrijdag 8 april was het tijd voor de presentatie van de leerlingen van wat zij in vier weken workshops hadden vervaardigd.

Na vier weken een workshop volgen bij de juf of meester, of bij moeders die een workshop aanbieden op de vrijdagmiddag, mochten de leerlingen van de Tormijnschool afgelopen vrijdag hun presentatie geven. Gelukkig mochten hier ook weer ouders, opa’s en oma’s of andere bekende bij aanwezig zijn, die daar dan ook in groten getale aanwezig op af kwamen. 

De kinderen gaven een presentatie over een stopmotion filmpje maken, een eigen etui naaien en borduren, een schilder/klei workshop met als thema voorjaar/Pasen en als klap op de vuurpijl een hut bouwen in het bos. 

Deze laatste workshop kon natuurlijk niet in de klas worden gepresenteerd, waardoor iedereen die aanwezig was op de fiets of met de auto richting het zogenoemde ‘crossbos’ moest. Doormiddel van foto’s, slingers en ballonnen werd de hut feestelijk door de kinderen geopend. Al met al een zeer geslaagde middag dus.

Klaar voor de feestelijke opening in het bos. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede