Volleybaltopper Kim Klein Lankhorst onderwierp, samen met trainster Henja van Boemerang, de kinderen aan leuke oefeningen. Foto: PR
Volleybaltopper Kim Klein Lankhorst onderwierp, samen met trainster Henja van Boemerang, de kinderen aan leuke oefeningen. Foto: PR

Volleybaltopper en Sportintro Volleybal in de gymles

Onderwijs

EIBERGEN - Het project Toppers Bij Jou Op School is op donderdag 1 september, gecombineerd met Sportintro Volleybal van Volleybalvereniging Boemerang, van start gegaan bij basisschool Het Sterrenpalet in Eibergen/Berkelland. 

Beide projecten gaan om het bevorderen van een sportieve en gezonde leefstijl bij leerlingen en meer bekendheid te geven aan volleybal in het algemeen en het WK Volleybal voor dames in september ’22 en worden in Berkelland gecoördineerd door Sport Federatie Berkelland. Volleybaltopper Kim Klein Lankhorst vertelde over haar volleybalervaringen en deed allerlei leuke baloefeningen in samenwerking met trainster Henja van VV Boemerang. Zo werden de kinderen klaargestoomd voor het schoolvolleybaltoernooi van woensdagmiddag 21 september in Eibergen voor de groepen 5 tot en met 8. 

Voor meer info kijk op www.sjorssportief.nl, de website voor alle sportieve en creatieve activiteiten na schooltijd in Berkelland.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede