Els Glasbergen krijgt een grote groepsknuffel van de kinderen van groep 1/2. Foto: PR

Els Glasbergen krijgt een grote groepsknuffel van de kinderen van groep 1/2. Foto: PR

‘Baas van de school’ Els Glasbergen stopt na 23 jaar op Willibrordus

Onderwijs

RUURLO – Els Glasbergen heeft na 23 jaar afscheid genomen van Daltonschool Willibrordus in Ruurlo om te gaan genieten van een welverdiend pensioen.

Alle kinderen hebben haar in het zonnetje gezet, toegezongen en recepten gemaakt voor Els. Els staat bekend als de keukenprinses. Ze kookte regelmatig op studiedagen, bij het kamp van groep 8 en als er iets te vieren was, zorgde Els voor wat lekkers. Zelfs haar kleinkinderen helpen Els mee, jong geleerd is oud gedaan.
Els Glasbergen begon 23 jaar geleden als schoonmaakster, werd daarna conciërge om vervolgens door te groeien naar administratief medewerkster. Els is en was enorm betrokken bij alles rondom de school, was altijd aanwezig en kinderen zagen Els als ‘De baas van de school’. Kamp Westerbork, helpen bij pannenkoeken bakken bij De Bundeling, samen met haar man Nico actief bij de moestuinen van de school en als overblijfmoeder op de school. De Daltonschool Willibrordus gaat Els, haar betrokkenheid, creativiteit en warmte ontzettend missen en wenst haar alle goeds toe voor de toekomst.

.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant