Afbeelding
Foto: PR

Elektrische haard en televisiesoorten

Partnerbijdrage

Combineert u uw televisie met een elektrische haard dan ontstaat de term cinewall. Een cinewall is een prachtige oplossing om zowel uw open haard als uw televisie een geheel te laten vormen. Naast een sfeervolle open haard biedt een cinewall ruimte voor een eigen gekozen televisie. Onderstaand schrijven belicht een aantal televisiesoorten om te combineren met uw cinewall.

Combineer uw sfeervolle cinewall met een televisie

Naast de vele haarden voor in uw cinewall , is er ook volop keuze in diverse televisiesoorten. Sfeerhaard.nl TV biedt eveneens vele diverse cinewall mogelijkheden. Laat u door onderstaand schrijven inspireren en vind de juiste combinatie.

Televisiesoorten om te combineren met uw cinewall

LCD betekent Liquid Crystal Display. Een LCD televisie beschikt over vele ledlampjes om de achtergrond te kunnen verlichten. Deze ledverlichting verlicht het scherm vlak voor de led verlichting. Het liquid crystal display realiseert als het ware beelden en kleuren op het scherm, echter geven deze zelf geen licht af. LED technologie is energiezuinig. 

OLED is de afkorting van Organic Light Emitting Diode. Dit is een vrij nieuwe techniek, waarbij een dun scherm wordt gebruikt. Het beeld heeft vaak veel contrast en de diodes geven daarbij zelf licht. Iedere pixel wordt individueel aangestuurd, inclusief individueel licht. Dit zorgt voor grote contrastwaardes, scherp beeld en kleurdetails. U kan als het ware vanaf iedere hoek het beeld bekijken, zonder dat er beeldverlies optreedt. 

Een QLED Televisie behoort tot een van de laatste soorten. De televisie is als het ware een aanvulling op LCD en LED techniek. QLED heeft echter een extra filter, waarbij gebruik wordt gemaakt van backlight verlichting en een aanvullende laag nanokristallen. Schijnt er licht op het scherm? Dan lichten ook de kristallen op en dit zorgt voor helder en natuurlijk beeld.

Dit artikel wordt u aangeboden door Aflamo. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede