Clubmanager Martijn Lievestro
Clubmanager Martijn Lievestro Foto: PR

JE JAAR BEGINT GOED BIJ ANYTIME FITNESS!

Partnerbijdrage

Wordt nu lid en sport 1 maand gratis bij een van onze clubs in Groenlo en Neede. Bij Anytime Fitness is sporten gezellig én voor alle leeftijden. Bij ons sport je in een kleinschalige, niet-intimiderende club die plek biedt voor iedereen

Fitter en vitaler

Nu de feestdagen en de lockdown voorbij zijn, het minder aantrekkelijk is om buiten te sporten en we weer wat beweging kunnen gebruiken is het een ideaal moment om eens binnen te lopen of je online aan te melden. Misschien ben je al langer aan het nadenken hoe je je weer fitter en vitaler kunt voelen, wil je hulp bij afvallen, heb je andere specifieke doelen of wil je gewoon lekker fitnessen. Onze medewerkers staan elke dag klaar om je daarbij te helpen.

Gemak, Plezier en Persoonlijk

Bij Anytime Fitness kun je sporten waar en wanneer jij wil, 24/7 en 365 dagen per jaar én in maar liefst 5.000 clubs wereldwijd. En dat met maar één lidmaatschap! Bij ons is sporten gezellig en voor alle leeftijden. We luisteren naar je en gaan aan de slag met je doelen. Onze handige app en ons uitgebreid begeleidingsprogramma zorgen ervoor dat je verantwoord sport.

Veilig en verantwoord

Veilig en verantwoord sporten is voor ons altijd al belangrijk maar nu nog meer dan ooit. Ons luchtbehandelingssysteem koelt niet alleen maar voorziet de clubs voortdurend van frisse lucht van buiten, we houden ons aan de maatregelen en hebben extra schermen tussen de cardio apparatuur hangen. 

Sport nu eerste maand gratis

Kom langs in een van onze clubs in Groenlo en Neede, schrijf je in voor 14 februari a.s. (kan ook online) en ontvang 1 maand gratis. Als je al bij ons sport breng dan een goeie vriend, familielid, collega of kennis mee en ontvang allebei een maand gratis.

Dit artikel wordt u aangeboden door Anytime Fitness. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede