Raymond van Turnhout op een Huyser e-bike voor de showroom. Foto: Han van de Laar
Raymond van Turnhout op een Huyser e-bike voor de showroom. Foto: Han van de Laar

Huyser e-bike testdagen bij Unique Bikes

Partnerbijdrage

Kom op 20 en 21 mei een kijkje nemen

WINTERSWIJK - Wederom zetten ze bij Unique Bikes een speciaal merk in de spotlights: op 20 en 21 mei staan de spots op het Nederlandse merk Huyser gericht. Alle verschillende modellen E-bikes van Huyser staan klaar om te bewonderen en mee proef te rijden.

Huyser testdagen
Na het succes van de Brinckers E-bike testdagen eind april, is nu de beurt aan een ander oer-Hollands merk: Huyser. Directeur-eigenaar van Unique Bikes Raymond van Turnhout vertelt: “De testdagen organiseren we altijd in samenwerking met het verkoopteam van deze Nederlandse fabrikant. We vinden het belangrijk dat mensen zich goed kunnen oriënteren. Een e-bike kopen is een flinke investering, maar (daar zorgen wij voor) het moet ook een hele beleving zijn. Daar krijg je bij Unique Bikes de tijd voor. We bieden niet alleen de mogelijkheid de fietsen te komen bekijken, maar ook om ze vrijblijvend te komen testen en beleven. Door een proefrit te maken ervaar je pas ècht, het zit- en rijcomfort van de Huysers.”

Hoge klantwaardering
Huyser is een oer-Hollands merk, in 2017 opgericht omdat twee ondernemers in de fietsenbranche vonden dat het ontbrak aan betaalbare e-bikes van topkwaliteit. Huyser fietsen voorziet daarmee in deze behoefte: fraai design, oog voor innovaties, snel en comfortabel fietsen voor een betaalbare prijs! Deze betaalbare e-bikes van topkwaliteit maken dat steeds meer mensen in Nederland comfortabel op een Huyser e-bike van A naar B zoeven. Op deze manier verleiden zij mensen de elektrische fiets te pakken en de auto te laten staan. Raymond is ook enthousiast: “Begin dit jaar hebben we al onze Huyser-klanten over de jaren 2019, 2020 en 2021 gevraagd naar hun tevredenheid en ervaringen met hun Huyser. Uit ons tevredenheid onderzoek kwam naar voren dat de Huyser e-bikes, door onze klanten met het gemiddelde cijfer 9 is gewaardeerd. Een supermooie score die nog eens benadrukt hoe prijs en kwaliteit goed samen kunnen gaan!”

Service
Unique Bikes is lid van de BOVAG, een keurmerk dat klanten verzekert van kennis, betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Via controles wordt erop toegezien dat hieraan voldaan wordt. Unique Bikes biedt op alle merken professionele service in de eigen werkplaats. Raymond: “De beste servicevoorwaarden zijn die van de BOVAG. Wij als BOVAG lid bieden u die natuurlijk standaard aan. Maar onze service gaat verder: Unique Bikes geeft u de garantie én de kwaliteit van service waar u recht op heeft, ook na meerdere jaren van gebruik. Uit de tevredenheid test kregen wij voor onze service 4,7 van de 5 sterren!”

Iedereen is 20 en 21 mei van harte welkom bij Unique Bikes Europark 10 voor de Huyser testdagen. Uiteraard is men ook op andere dagen van harte welkom in de showroom. Meer informatie www.uniquebikes.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede