foto PR
foto PR

Welk Apple Watch bandje past bij mij?

Partnerbijdrage

Een Apple Watch is enorm handig, want deze smartwatch heeft namelijk veel functionaliteiten. Daarnaast kun je het horloge ook dragen om je outfit mee te complementeren. Je zou de iwatch bandjes dus uit kunnen kiezen om het met je kleding af te stemmen. Gelukkig zijn de bandjes helemaal niet zo duur, dus kun je ze vaak afwisselen. Maar welk bandje past nou eigenlijk echt bij jou? 

Kleur Apple Watch bandjes
Je kunt de iWatch bandjes in een bepaalde kleur kiezen. Draag je bijvoorbeeld vaak zwarte kleding en wil je daar graag een zwart bandje bij? Kies dan voor een zwart leren of siliconen bandje van 123Watches. Een opvallend kleurtje kan uiteraard ook. Maak van je Apple Watch een statement sieraad door voor een iWatch bandje in felrood, knalgeel of zuurstokroze te kiezen. Ga in ieder geval voor een kleur die jij mooi vindt. Je kijkt namelijk meerdere keren per dag op je horloge en dan is het wel zo fijn als het bandje er ook een beetje leuk uitziet!

Verschillende materiaalsoorten
Naast de kleur kun je ook uit verschillende materiaalsoorten kiezen. Als je de Apple Watch nieuw koopt, dan zit er standaard een siliconen bandje bij. Vind je deze siliconen bandjes ook heel fijn, dan kun je hetzelfde type bandje ook in heel veel andere kleuren goedkoop bestellen bij 123Watches. Deze siliconen bandjes zijn makkelijk schoon te maken en geschikt voor dagelijks gebruik en om mee te sporten. Verder zijn nylon bandjes ook erg geschikt om mee te sporten, omdat deze eveneens eenvoudig te reinigen zijn en comfortabel zitten. Wil je liever een chiquer bandje om je pols? Dan zijn leren bandjes voor de Apple Watch een goed idee. Ook deze zijn in veel kleuren en designs verkrijgbaar. Daarnaast zijn stalen bandjes met schakels ook geschikt als je op zoek bent naar een formele uitstraling.

Mix en match: iedere dag een ander bandje
Ben je erg wispelturig en kun je eigenlijk niet kiezen tussen al die mooie iWatch bandjes? Dan kun je natuurlijk ook gewoon meerdere bandjes bestellen en per dag kijken welke bandjes je gaat dragen. Je kunt dan bijvoorbeeld voor overdag een simpel zwart leren bandje omdoen. Ga je sporten, dan wissel je het om voor een sportbandje. We doen immers ook niet iedere dag dezelfde kleding aan, dus waarom zouden we iedere dag hetzelfde bandje om onze Apple Watch doen?

‘Dit artikel wordt aangeboden door www.123watches.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.’

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede