Afbeelding

Binnenkort van je tuin genieten? Ga nu aan de slag!

Partnerbijdrage

Het voorjaar is begonnen, al is het weer nog niet helemaal geschikt om buiten te zitten, voor je het weet is het zover. Zorg voor die tijd dat je tuin klaar is, zodat je optimaal kunt genieten met familie en vrienden van het buitenleven in je eigen tuin.

Voor een goed advies en een ruim assortiment tuinmaterialen ben je bij Weulen Kranenbarg Tuin & Erf aan het juiste adres. Sinds 1974 een begrip in de Achterhoek. Ooit begonnen met de verkoop van spoorbielzen en nu een betrouwbare leverancier van terrastegels, sierbestrating, tuinoverkappingen en tuinhout. De vakkundige medewerkers helpen je graag in het keuzetraject om tot het gewenste resultaat te komen!

In de showtuin van ruim 3000 m2 vind je een grote collectie tuinproducten:

v Betontegelsv Overkappingen & Tuinkassen
v Keramische tegelsv Tuinhout & Schuttingen
v Sierbestratingv Tuinverlichting In-lite
v Grind, Split, Zand & Keienv Kunstgras
v Stapelstenen & Elementenv Schaduwdoeken

Een groot en divers assortiment, welke ook online in de webshop verkrijgbaar is, met productinformatie, mooie aanbiedingen, tips en inspiratie.

Bezoek vrijblijvend de showtuin 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wil je advies of materialen direct meenemen? Dat kan tijdens openingstijden; ma - vr 7.30 - 18.00 uur & za 8.30 - 16.00 uur.
Wil je een terrasoverkapping in je tuin, maak dan een vrijblijvende afspraak. Aan de hand van een configuratie wordt jouw droomveranda of overkapping werkelijkheid.

Weulen Kranenbarg Tuin & Erf in Vorden, dé specialist in tuinmaterialen voor particulieren & tuinprofessionals!

Dit artikel wordt u aangeboden door Weulen Kranenbarg Tuin & Erf. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede