Mirte, Juliët & Noya en Britt & Alien lieten mooie oefeningen zien tijdens het NK. Foto: PR
Mirte, Juliët & Noya en Britt & Alien lieten mooie oefeningen zien tijdens het NK. Foto: PR

Acrogym RGV Ruurlo sluit het acroseizoen goed af

Sport

KAMPEN/RUURLO - Afgelopen zaterdag 11 juni vond het NK-acrogym plaats voor de damesgroep D-Junior Mirte, Juliët & Noya en damespaar D-Junior Britt & Alien. Na twee jaar zonder wedstrijden hebben deze twee teams van RGV Ruurlo het NK weten te behalen. Het bereiken van het NK was al een prestatie op zich. De laatste keer dat RGV Ruurlo naar het NK mocht, was zes jaar geleden.

Mirte Juliët & Noya mochten het spits afbijten. Voor Juliët was het haar laatste acro-wedstrijd. De dames lieten zien dat zij zich terecht hebben geplaatst voor het NK. Zij behaalden een mooie zesde plek. Britt & Alien hadden al een sterk deelnemersveld achter zich gelaten. Ze wisten een goeie oefening neer te zetten en mogen trots zijn op een 8ste plaats.
Beide teams kunnen terugkijken op een fantastisch seizoen met voor Mirte, Juliët & Noya twee gouden medailles en Britt & Alien twee zilveren medailles. Dit was de laatste acro-wedstrijd voor RGV Ruurlo. Vanaf nu wordt er getraind in nieuwe teams voor het volgende seizoen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede