Het OldStars Tafeltennis werd eerder al in Lichtenvoorde geïntroduceerd door Bettine Vriesekoop. Foto: PR

Het OldStars Tafeltennis werd eerder al in Lichtenvoorde geïntroduceerd door Bettine Vriesekoop. Foto: PR

VIOS trapt ‘OldStars tafeltennis’ af met legende Bettine Vriesekoop

Sport

BELTRUM - Tafeltennisvereniging VIOS uit Beltrum geeft op dinsdagmorgen 8 november het startsein voor de promotie van tafeltennis voor met name de 55-plussers. Niemand minder dan Bettine Vriesekoop, -uitgeroepen tot Nederlands tafeltennisster van de vorige eeuw, die tweevoudig Europees kampioen is en tweemaal brons pakte op wereldkampioenschappen en maar liefst veertien nationale titels in het damesenkelspel en in het dubbelspel onder meer eenmaal Europees kampioen werd- komt ervoor naar Beltrum die ochtend.

Oldstars Sport is een activiteit van het Nationaal Ouderenfonds. OldStars tafeltennis is een onderdeel hiervan. Op die dinsdag in november wordt de officiële start van deze activiteit opgeluisterd door de komst van tafeltennislegende Bettine Vriesekoop. De oud-topspeelster geeft een clinic, die ook voor niet-tafeltennissers zeer interessant is.        

Om mensen ook op latere leeftijd meer te laten bewegen heeft tafeltennisvereniging VIOS Beltrum besloten om 55-plussers de mogelijkheid te bieden om wekelijks onder begeleiding van een trainer of begeleider te tafeltennissen in Sporthal de Sonders in Beltrum. Met OldStars-tafeltennis biedt VIOS een aangepaste training voor tafeltennis op latere leeftijd. De manier van sporten door veelzijdig te bewegen is uitermate geschikt voor ouderen die op een gezonde manier en zonder blessuregevaar willen blijven sporten. Men hoeft alleen zelf te zorgen voor goede sportschoenen en makkelijk zittende kleding. 

Iedereen is van harte welkom op 8 november in sporthal de Sonders in Beltrum. Voor opgave en verdere informatie kan men contact opnemen met: Tafeltennisvereniging VIOS Beltrum via de website van de vereniging of mailen naar wrouwhorst@planet.nl of bellen met Walter Rouwhorst op 06-40195122.

 www.ttv-vios.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant