SJO UNO'21 JO7 groeit hard; er zijn al drie JO7-teams opgezet. Foto: Jaime Lebbink
SJO UNO'21 JO7 groeit hard; er zijn al drie JO7-teams opgezet. Foto: Jaime Lebbink

SJO UNO’21 JO7 groeit hard

Sport

SJO UNO’21 JO7 groeit hard

BORCULO - Iets meer dan een maand zit SJO UNO’21 op de hoofdlocatie van Sportpark de Wildbaan in Borculo. Dit sportpark heeft afgelopen zomer een ware metamorfose ondergaan en is nu uitgerust met een nieuw type kunstgrasveld, waardoor het voetballen ook in natte periodes vaker door kan blijven gaan.

In deze tijd zijn er ook veel nieuwe jongens en meisjes uit Borculo, Geesteren, Gelselaar en Haarlo in de leeftijd rond zes jaar bijgekomen. Waar zij eerst nog met een klein clubje bij de mini-pups trainden, zijn er nu al drie JO7-teams opgezet. Bij de mini-pups leren kinderen op speelse wijze de basis van voetballen. Bij de JO7 staat verdere ontwikkeling van vaardigheden en spelplezier voorop. Het spelplezier leren ze op de zaterdag, door echte 4 tegen 4-wedstrijdjes te spelen tegen andere verenigingen. Vorig weekend hebben zij veel plezier gehad met hun allereerste wedstrijdje bij buurtverenigingen. 

De JO7 heeft op de woensdagavond een trainingsavond van 18.15 19.15 uur en op zaterdag een training, wedstrijd of vrij. 

Wie belangstelling heeft of een keer mee willen doen, is altijd vrijblijvend welkom. Kijk voor meer informatie op de website www.uno21.nl of mail VTZ@UNO21.nl.  

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant