De beweegmakelaars John, Nienke en Susanne van de Sport Federatie Berkelland (SFB). Foto: PR
De beweegmakelaars John, Nienke en Susanne van de Sport Federatie Berkelland (SFB). Foto: PR

Goede voornemens volhouden met SFB

Sport

BERKELLAND - De beweegmakelaars John, Nienke en Susanne van de Sport Federatie Berkelland (SFB) wensen alle inwoners van Berkelland een mooi, gezond & sportief 2023! 

Januari is de maand waarin veel mensen een lijstje met goede voornemens maken. Bij veel mensen staat ‘meer bewegen’, ‘afvallen’ en ‘gezonder eten’ hoog op de lijst. Helaas houden de meeste mensen hun goede voornemens maar een paar weken vol en stoppen ze er al snel weer mee. De Beweegmakelaars van de SFB helpen graag met een passend en leuk sport- en beweegplan zodat Berkellanders goede voornemens dit jaar ook echt vol kunnen houden.

De beweegmakelaar is een gratis makelaar, waarmee inwoners van Berkelland een kennismakingsgesprek kunnen inplannen. Daarin komt onder meer een een overzicht van al het sport- en beweegaanbod in Berkelland aan de orde en de beweegmakelaar kijkt samen met de aanvrager naar passende sportmogelijkheden maar geeft ook tips over bewegen in het dagelijks leven, rekening houdend met de eigen wensen, behoeften en mogelijkheden van de persoon in kwestie. De beweegmakelaar begeleidt naar een passende sportvereniging of beweeggroep en stelt als doel om samen te bepalen op welke manier hij of zij een actievere leefstijl kan krijgen, zodat deze persoon zich fitter voelt.
Is het goede voornemen ook ‘meer bewegen’ of benieuwd wat voor sporten en beweegactiviteiten Berkelland te bieden heeft? Neem dan contact op met de SFB en vraag een gratis adviesgesprek aan met één van de Berkellandse beweegmakelaars. Dat kan via mail, naar info@sportfederatieberkelland.nl of via tel. 0545-476727.

Meer informatie over onder andere de beweegmakelaars staat op de website van de Sport Federatie Berkelland.

www.sportfederatieberkelland.nl/beweegmakelaar

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede