Rob Kamphuis staat met Formule-1 voorstelling in De Storm. Foto: annemieke van der togt

Rob Kamphuis staat met Formule-1 voorstelling in De Storm. Foto: annemieke van der togt

Annemieke van der Togt

Rob Kamphuis staat met nieuwe Formule-1 voorstelling in Theater De Storm

Sport

WINTERSWIJK - Na twee succesvolle theatertours staan Tom Coronel en Rob Kamphues met hun nieuwe voorstelling in theater De Storm op vrijdagavond 17 februari aanstaande. In Het Grote Race Circus worden alle kanten van de autosport belicht en vertellen ze persoonlijke verhalen over dromen, vriendschap en verslaafd zijn aan racen.

 Deze avond is Rob Kamphues weer de spreekstalmeester. Kamphues, presentator van tv-uitzendingen rondom de Formule 1, maar ook verteller, cabaretier en parttime autocoureur neemt het publiek mee in gloednieuwe verhalen achter de schermen van de autosport. In zijn slipstream komt deze show Tom Coronel elke avond langs, jonglerend op een circusbal. Hij vertelt waarom hij zelf de Formule 1 net niet haalde en neemt per videochat ook een paar van zijn internationale racevrienden mee. Rob: “De voorstelling bestaat eigenlijk uit drie delen. We laten zien hoe leuk de autosport is, we bespreken het afgelopen jaar, en vertellen over onze eigen autosportavonturen.”
De verhalen die ze beiden vertellen zijn vermakend, maar geven vooral een uniek kijkje achter de schermen van de autosport. Want hoe word je autocoureur? Wat moet je ervoor over hebben en hoe word je succesvol? Het is alsof je op het circuit staat, of naast hen in de auto zit. Tom: “Het is leuk om te vertellen wat ik heb meegemaakt en om ook die kant van het racen te laten zien.”
Anderhalf uur lang vermaken de twee mannen de echte Formule-1-liefhebber met verhalen en anekdotes, tot de avond uit de bocht vliegt. Natuurlijk gaat het ook weer over Max. Waarom is Max zo goed, is Max de beste van allemaal en is hij als coureur beter dan pakweg Kamphues en Coronel samen? Ze hopen dat het publiek verrast, vrolijk, en een tikje ontroerd de voorstelling uitloopt. Rob: “We nemen het publiek mee echt mee in de autosportemotie.”

Een ticket voor Het Grote Race Circus kost 26,50 euro en zijn eenvoudig online te bestellen via www.theaterdestorm.nl of via de theaterkassa - geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur, tel. 0543-519285.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede