Hardlopen met Anouk Tragter. Foto: PR

Hardlopen met Anouk Tragter. Foto: PR

Hardlopen in Borculo

Sport

BORCULO - Al jaren staat hardlopen in de top-10 van de meest beoefende sporten in Nederland bij zowel mannen als vrouwen. En al lijkt hardlopen een eenvoudige sport, het is ook zeker een technische sport die als je die verkeerd opbouwt akelige blessures in de hand kan werken. Beter en gezelliger is het daarom om in een groep en onder begeleiding te trainen. 

Vanaf zaterdag 1 april is dat ook mogelijk in Borculo. Anouk Tragter start vanaf dan een loopgroep en gaat iedere zaterdag een gevarieerde training verzorgen rondom de Hambroekplas, in het buitengebied van Borculo of in het Gemeentepark. Zij is al jaren een fanatiek hardloper, looptrainer en runningtherapeut. De start is elke week om 9.00 uur vanaf de parkeerplaats bij de Hambroekplas in Borculo.
De training duurt ongeveer 60 tot 75 minuten duren. Tijdens de training wordt hardlopen afgewisseld met balans- en of krachtoefeningen en wordt er goed op loophouding gelet. De trainingen zijn geschikt voor mensen die al enkele ervaring hebben met hardlopen en minstens tien minuten aaneengesloten kunnen hardlopen. Er is geen prestatiedruk en plezier in hardlopen staat voorop.
Beginners en mensen die nog niet tien minuten aaneengesloten kunnen hardlopen kunnen op de maandagochtend en woensdagochtend om 9.30 uur eveneens rondom de Hambroekplas komen trainen bij de Easy2run groep.
Voor meer informatie en aanmeldingen: www.anouktragter.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede