De JO15 won het toernooi van VDZ in Arnhem. Foto: PR
De JO15 won het toernooi van VDZ in Arnhem. Foto: PR

Jeugdteams DEO sluiten seizoen af met prijzen toernooien

Sport

NEEDE/BORCULO - Op het Regiobanktoernooi bij Sportclub Neede is DEO JO7 afgelopen zaterdag winnaar geworden van één van de poules voor JO7 teams. Na afloop mochten ze een fraaie beker met een medaille ophalen op het hoofdveld van sportpark ‘t Haantje. In een poule met leeftijdsgenoten van Halle, HSC’21, Ruurlo en UNO’21 werden alle wedstrijden winnend afgesloten.

De twee invalleidsters Sandra en Raban kunnen met recht trots zijn op deze geweldige teamprestatie. Op naar volgend seizoen.

DEO JO17 speelde afgelopen zaterdag een toernooi in Arnhem. Bij VDZ Arnhem 1926 behaalden de jongens een knappe tweede plek in de poule. Uiteindelijk werd een mooie derde plaats behaald via de kruisfinale die op penalty’s beslist werd.
Het team van trainer Godfried Roode en leider Michel Möller kan terugkijken op een geslaagd seizoen met een fraaie vijfde plek in de competitie. Als klap op de vuurpijl heeft naast de fraaie derde plek van JO17, DEO JO15-1 afgelopen zaterdag zelfs het tweede klasse-toernooi bij VDZ Arnhem 1926 gewonnen. Na vier ongeslagen wedstrijden tegen teams uit Arnhem, Leusden en Noordwijkerhout werd de finale gespeeld tegen FCV Venlo. Deze werd met 2-1 gewonnen. Wat volgde was de uitreiking van een mooie kampioensbeker voor de jongens van trainer/coach Mitchel Zonneveld en Jesper Brand. Een prachtige afsluiting van dit voetbalseizoen.

De JO17 van Deo werd derde op het toernooi van VDZ in Arnhem. Foto: PR
De spelers van JO7 van Deo juichen, na het behalen van de eerste plaats in hun poule. Foto:PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant