De Ruurlose acrogymnasten Alien, Laura, Floor, Refia, Lucy, Laurie, Nora, Norah & Yara wonnen brons.
De Ruurlose acrogymnasten Alien, Laura, Floor, Refia, Lucy, Laurie, Nora, Norah & Yara wonnen brons.

Brons voor jonge acrogymnasten RGV Ruurlo

Sport

RUURLO - Zaterdagochtend 3 februari mochten de acrogymnasten van RGV Ruurlo al vroeg naar Lichtenvoorde voor plaatsingswedstrijd 5. 

Het was een spannende ochtend voor een aantal acrogymnasten van RGV Ruurlo. De E-instappers hadden namelijk hun eerste acrowedstrijd voor dit seizoen. Voor sommige meiden was het zelfs hun allereerste acrowedstrijd ooit. Laurie en Nora mochten het spits afbijten. Ze lieten een mooie oefening zien. Daarna mochten Refia en Lucy op de vloer verschijnen. Ook hun oefening verliep goed. Beide duo’s gingen met een mooie medaille naar huis.
Na de jongste acrogymnasten van RGV was het de beurt aan Norah en Yara, damespaar E-Junior. Bij hun vorige wedstrijd hadden ze een klein foutje gemaakt dus ze hadden vandaag wat goed te maken. En dit lukte. Met een mooie oefening zijn ze op de vierde plaats geëindigd in een sterk deelnemersveld.
Aan het eind van de ochtend mocht damesgroep E-junior, met Alien, Laura en Floor haar oefening aan de jury tonen. Deze dames lieten een goeie, vrolijke oefening zien. Zij gingen met een bronzen medaille naar huis.

De E-instappers mogen nogmaals op 2 maart in Ruurlo op de vloer verschijnen en de E-junioren in Hattem.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen - Neede