De OV-ambassadeurs zitten klaar om mensen te helpen met vragen omtrent het openbaar vervoer. Foto: Rob Kleering van Beerenbergh
De OV-ambassadeurs zitten klaar om mensen te helpen met vragen omtrent het openbaar vervoer. Foto: Rob Kleering van Beerenbergh ROB KLEERING VAN BEERENBERGH

Inloopspreekuur voor reizen met het OV

Vervoer

REGIO - Voor wie 55-plus is en vragen heeft over reizen met het OV, is er het inloopspreekuur. Ook is er de mogelijkheid gebruik te maken van het telefonisch spreekuur. OV-ambassadeurs geven advies op maat en antwoord op veel gestelde vragen.

Reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Om langer zelfstandig te kunnen reizen, bieden OV-ambassadeurs, vrijwilligers die ook 55-plusser zijn, de mogelijkheid om vragen over het openbaar vervoer te stellen. Tijdens de inloopspreekuren geven OV-ambassadeurs senioren uitleg over het reizen met trein en bus. Het inloopspreekuur is in de Bibliotheek Oost-Achterhoek/vestiging Ruurlo, aan de Dorpsstraat 74 in Ruurlo.
De eerstvolgende is op woensdag 8 december tussen 14.00 en 15.30 uur.
Naast de fysieke inloopspreekuren kan men dus ook gebruik blijven maken van het telefonisch spreekuur. Op doordeweekse ochtenden en op enkele vaste middagen en avonden zitten OV-ambassadeurs klaar om telefonisch of via beeldbellen OV-vragen te beantwoorden. Deze telefonische spreekuren op tel. 038 - 303 70 10 zijn op maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. Op dinsdag en donderdag bovendien van 13.30 tot 15.00 uur en op maandag en woensdag kan men ook tussen 18.30 en 20.00 uur bellen.
Voor meer info: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede