OV-ambassadeurs houdt een online OV-informatiebijeenkomst. Foto: PR
OV-ambassadeurs houdt een online OV-informatiebijeenkomst. Foto: PR

OV-ambassadeurs wijzen de weg bij het reizen met openbaar vervoer

Vervoer

REGIO - Wie vragen heeft over het reizen met het openbaar vervoer kan terecht bij de OV-ambassadeurs, zij helpen mensen graag op weg. Zij zijn het reizen met het openbaar vervoer gewend en helpen het gemak van het openbaar vervoer ervaren. Er zijn verschillende activiteiten waar men met vragen bij een OV-ambassadeur terechtkan.

Zo bieden OV-ambassadeurs interactieve online informatiebijeenkomsten aan. In een klein groepje legt een OV-ambassadeur de belangstellende stapsgewijs uit welk abonnement het beste bij hem of haar past, of hoe men bijvoorbeeld een OV-chipkaart kan aanvragen en gebruiken.

De eerstvolgende interactieve bijeenkomsten vinden plaats op: woensdag 8 februari en dinsdag 4 april. Alle bijeenkomsten starten om 13.30 uur en duren maximaal een uur. Deelname hieraan is gratis.

Men kan zich hiervoor aanmelden door een e-mail te sturen naar ov-ambassadeur@ervaarhetov.nl, of te bellen naar 038 – 45 40 130. Na aanmelding ontvangt men een inlogcode waarmee op een telefoon, tablet of computer (met camera en microfoon) kan worden ingelogd. Wie het lastig vindt om in te loggen, kan een OV-ambassadeur vragen hier telefonisch bij te helpen.

Na afloop van de bijeenkomst is er een mogelijkheid om een vervolgafspraak of een proefreisje met een OV-ambassadeur in te plannen. Zo kan men goed voorbereid op pad.

Activiteiten OV-ambassadeurs

Naast de interactieve online informatiebijeenkomsten is er ook een telefonisch spreekuur en vinden er maandelijks inloopspreekuren, proefreisjes en fysieke informatiebijeenkomsten plaats. Kijk voor een overzicht van deze activiteiten en meer informatie op: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur

Contactinformatie OV-ambassadeurs p/a YMCA (uitvoerder project) Peterskampweg 12, 8031 LK Zwolle tel. 038 - 454 01 30

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen - Neede