Werk aan de weg. Foto: PR

Werk aan de weg. Foto: PR

Foto: PR

N18 in juni dicht tussen Groenlo en Enschede

Vervoer

Extra reistijd van 30 minuten

BERKELLAND - De N18 tussen Groenlo en Enschede gaat van 9 tot en met 12 juni dicht voor onderhoud. 

Rijkswaterstaat voert onderhoud uit aan de snelweg N18 tussen Groenlo en Enschede. De werkzaamheden vinden plaats van vrijdag 9 juni tot maandag 12 juni. De N18 is in die periode op verschillende momenten dicht. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers rekening te houden met omleidingsroutes en een extra reistijd van 30 minuten.

De wegwerkers voeren onderhoud uit aan en verbeteren het wegdek door verjongingsmiddelen op het asfalt aan te brengen. Zo verlengen ze de levensduur van het wegdek, waardoor er minder vaak onderhoud nodig is.

De N18 is dicht van vrijdag 9 juni 20.00 tot zaterdag 10 juni 6.00 uur tussen Groenlo en Enschede in beide richtingen; van zaterdag 10 juni 20.00 tot maandag 12 juni 06.00 uur tussen Groenlo tot Enschede, ook in beide richtingen.
Er staan omleidingsroutes aangegeven op borden langs de N18. Tussen Neede en Haaksbergen is er een alternatieve omleidingsroute voor vrachtverkeer. Door onvoorziene omstandigheden kunnen werkzaamheden worden uitgesteld.

Meer informatie over afsluiting van de N18 en de werkzaamheden is te vinden op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie(externe link). Of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat, tel. 0800-8002 (gratis).

https://www.rijkswaterstaat.nl/

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede