Foto: PR
Foto: PR

GeoCeramica tegel is dé beste voor buiten

Partnerbijdrage

Italiaans keramiek is misschien wel één van de mooiste manieren om jouw tuin te voorzien van sfeervolle bestrating. MBI combineert deze tegel nu met een waterdoorvoerende onderlaag. Hierdoor geniet je van stijlvol Italiaans keramiek en profiteer je van de eenvoudige en betaalbare verwerking van een betontegel.

Onlosmakelijke verbinding
Een revolutionaire techniek is de verbinding tussen de keramische tegel en de dragende onderlaag. Jaren van uitgebreid onderzoek is voorafgegaan om de verbinding te maken tussen twee verschillende materialen. En dat ook nog eens onder alle omstandigheden als vocht, vorst en hitte.

Voordelen van GeoCeramica
De GeoCeramica tegel heeft meerdere voordelen:

  • Grote keuze in designs en formaten;
  • Onderhoudsarm en gebruiksvriendelijk;
  • Lange levensduur;
  • Geschikt voor iedere bodemsoort;
  • Relatief eenvoudige verwerking.

Doordat de tegel bestaat uit een keramische toplaag en een betonnen drager heb je van beide werelden de voordelen in één tegel. De tegels zijn namelijk vlek- en zuurbestendig, kleurvast en slijtvast. Door de Stabikorn-drager is de tegel altijd maatvast en makkelijk te leggen op een zandbed zonder een speciale fundering.

Elke stijl voor iedere smaak
GeoCeramica tegels zijn er in vele kleuren en formaten. Combineren is daardoor goed mogelijk, zo kun jij jouw tuin inrichten naar eigen smaak. In onze showtuin bekijk je het gehele assortiment. Voordeel is dat je de tegels in daglicht ziet en zo goed kunt beoordelen of het naar wens is. Eerst inspiratie opdoen in onze webshop is ook mogelijk.

Tuinliefhebbers zijn volop tevreden
De GeoCeramica tegel heeft zich inmiddels zeker bewezen. De tegel werd in 2015 geïntroduceerd en is één van de bestverkochte tegels van dit moment. En dat naar volle tevredenheid van tuinliefhebbers. Het beste bewijs!

A18 Sierbestrating
Fabriekstraat 49
7005 AP Doetinchem
a18sierbestrating.nl

Dit artikel wordt u aangeboden door A18 Sierbestrating. Het is niet gemaakt onder de verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen - Neede