Het personeel van PLUS Kogelman was erg blij na de bekendmaking.
Het personeel van PLUS Kogelman was erg blij na de bekendmaking. Foto: Gerwin Nijkamp

PLUS Kogelman wéér bij de tien beste PLUS supermarkten

Ruurlo - PLUS Kogelman hoort opnieuw bij de top 10 van beste PLUS supermarkten van Nederland en gaat strijden voor de titel 'Beste PLUS van Nederland'. Dit werd afgelopen week op ludieke wijze bekend gemaakt na een spannende halve finale. Welke PLUS supermarkt zich uiteindelijk
'Beste PLUS van Nederland 2014-2015' mag noemen, wordt bekend gemaakt tijdens de finaleavond op zaterdag 18 april in Central Studio's in Utrecht.

Thom Kogelman
"Wij zijn er ontzettend trots op dat wij ook in deze verkiezing tot de tien beste PLUS Supermarkten behoren. Vanaf de start van onze supermarkt in 1996 is dit de 8e keer dat er verkiezingen worden gehouden. Wij zijn al 3 maal 2e, 1 maal 3e, 1 maal 4e, 1 maal 5e en 1 maal 11e geworden. Een levensgroot signaal dat wij onze klanten een mooi constant kwaliteitsniveau kunnen bieden. Met ons allen genieten wij er enorm van dat ons streven om een bovengemiddeld goede servicesupermarkt te zijn en het de klant iedere dag opnieuw naar de zin te maken zo wordt beloond".

PLUS on Tour
Alle 255 PLUS supermarkten namen deel aan de interne competitie om de titel 'Beste PLUS van Nederland 2014-2015'. Hiermee laat PLUS zien dat zij werk maakt van de ambitie om de beste servicesupermarkt van Nederland te zijn. Na verschillende voorrondes en een halve finale, werd afgelopen week tijdens
'PLUS on Tour' bekend gemaakt dat PLUS Kogelman is doorgedrongen tot de top 10 van beste PLUS supermarkten van Nederland. Een 'PLUS tourbus' reed enkele dagen kriskras door het land om de boodschap persoonlijk over te brengen aan de tien finalisten. Ook PLUS Kogelman werd met een bezoek verblijd; muziek schalde uit de bus en een ballonnenman, steltloper en jongleur zorgden voor animatie van het winkelend publiek.

De finaleronde
De komende periode staat voor PLUS Kogelman in het teken van puntjes op de i zetten om zich zo te onderscheiden van de negen andere finalisten. Een professionele vakjury en een consumentenjury bezoeken en beoordelen de aankomende weken onaangekondigd alle tien de finalisten. Deze jurybeoordelingen bepalen welke PLUS supermarkt zich uiteindelijk een jaar lang 'Beste PLUS van Nederland 2014-2015' mag noemen. Ook de nummers 2 en 3 vallen in de prijzen.

De spannende ontknoping vindt plaats tijdens de feestelijke finaleavond op zaterdag 18 april in Central Studio's in Utrecht, waar PLUS Kogelman met haar hele team vertegenwoordigd zal zijn.