Het nieuwe reclameobject van Tabaktief Everwennink.
Het nieuwe reclameobject van Tabaktief Everwennink. Foto:

Tuk-Tuk in Ruurlose straatbeeld

Ruurlo - Terwijl de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht inmiddels weer achter de rug is werd er onlangs alweer een zomers tintje waargenomen in Ruurlo. Want wie kent niet het spotje van een bekende frisdrankfabrikant die met zijn driewieler ergens in het Caribische gebied de weg markeert? Evenals deze man heeft Tabaktief Everwennink ook de zomer weer in het hoofd. Uit het zonnige Italiƫ kwam er een heuse Tuk-Tuk die aandacht vraagt voor de bekende- en minder bekende productgroepen die Tabaktief Everwennink levert.

Zo kent men meestal de zeer ruime keuze in wenskaarten en tabaksproducten. Minder bekend zijn de koffie- en thee specialiteiten, pasfoto's en geestartikelen. Ook de dienstverlening is sterk uitgebreid. Voor het verzenden van pakketten via DHL, schoenreparatieservice, wassen, chemisch reinigen en gebruik (en eventueel assistentie) van de OV-chip automaat kunt u bij Tabaktief Everwennink terecht. En omdat men bij Everwennink nog steeds voor elke dag een glimlach overheeft moest dit ook in de reclame uiting naar voren komen.

En kan het gebeuren dat men in het Ruurlose straatbeeld zomaar een Tuk-Tuk geparkeerd ziet staan. En nu maar hopen dat het ons een mooie zomer brengt!