De Bar(chem) Band samen met de Barchem On Stage band opende de avond met 'Gonna fly now'.
De Bar(chem) Band samen met de Barchem On Stage band opende de avond met 'Gonna fly now'. Foto: De Bar(chem) Band samen met de Barchem On Stage band opende de avond met 'Gonna fly now'.

Zaterdag 31 januari in HCR In de Groene Jager

Alllerlei muziekstijlen tijdens tweede editie Barchem On Stage

Barchem - Voor de tweede keer was er zaterdagavond 31 januari in HCR In de Groene Jager Barchem on Stage. De Bar(chem) Band samen met de Barchem On Stage band opende de avond met 'Gonna fly now'. Deelnemers konden van te voren opgegeven en speelde of zongen hun eigen gekozen nummer samen met de BOS band. De BOS band bestond uit Michel Hoitink (toetsen), Wim Weernink (drums), Rob Hulshof (bas), Martin Drenth (gitaar), Tomas Harkink, (gitaar), Florian Asselman (zang) en Melissa Vos (zang) en hadden samen met Ageeth Klein Geltink deze avond georganiseerd.

Ramon Meier en Esmee Dinkelman (beiden 11) en gitaarleerlingen van Tomas Harkink waren de jongste deelnemers. Ze speelde ieder een nummer op akoestische gitaar. Carly Teunissen en Marloes Warnshuis zongen samen 'All of me' van John Legend en 'Without you' van David Guetta. Renske Karsenberg zong en speelde op gitaar 'High road easy' en Laura Leferink zong 'Treasure' van Bruno Mars. Beide dames krijgen zangles van Melissa Vos. Jelle Wunderink soleerde een bleus nummer op gitaar: namelijk 'Texas Flood' van Stevie Ray Vaughan. Er waren drie dames die 'Diamonds' zongen van Rihana en de broers Vincent en Dennis Stokkink speelde 'Lola Montez' van Volbeat. De Bar band samen met de basis band speelde onder andere nog een soulmedley die werd gezongen door Annelies Aaftink en Hilda Haselberg. Hilda zong ook het nummer 'Zombie' van de Cranberries. Harm Klein Geltink, Sander ten Elzen en Wilmer Waarbroek lieten een tweetal metal nummers van Avenged Sevenfold horen: 'Burried Alive' en 'So Far away'.

Tussen de optredens was er gelegenheid om te 'jammen' en de Bar Band, Miss Es and the Bigboys, The Remains, en 10 House City traden tussen de optredens door op.

De zaal was gevuld met muziekliefhebbers die zichtbaar genoten. Het leuke van de avond was dat er allerlei muziekstijlen langs kwamen waardoor de avond heel afwisselend was. Dankzij het Fonds 1819 kon de organisatie Dynamo Sound inhuren. Het geluid was dan ook prima voor elkaar.