Hermien Eggink (links) van Sensire en Bianca Morgenstern-Bats van Monuta.
Hermien Eggink (links) van Sensire en Bianca Morgenstern-Bats van Monuta. Foto: Jan Hendriksen

Monuta Charity Fund schenkt Sensire De Garven een waakmand

Ruurlo - Dankzij een financiƫle donatie van het Monuta Charity Fund heeft Sensire De Garven een waakmand kunnen kopen. Namens Monuta overhandigde uitvaartverzorger Bianca Morgenstern-Bats aan medewerkster Hermien Eggink van De Garven de waakmand.

In de mand zitten onder meer een cd speler met diverse cd's, huidolie om handen te masseren, gedichten boekjes, een bijbel in gewone taal en sfeerkaarsen. Zo kan worden bijgedragen aan een waardevolle laatste levensfase.
Sensire De Garven zorgt voor ouderen die bij hen wonen. Hoe goed de zorg ook is, er overlijden ook bewoners. Monuta Charity Fund helpt met initiatieven die er op gericht zijn mensen te ondersteunen in de moeilijke periode vlak voor of na het overlijden van een dierbare.

Hermien Eggink: "Wij stellen de gift zeer op prijs." Al twaalf jaar geeft Monuta geld aan lokale initiatieven via het Monuta Charity Fund (MCF). Medewerkers van Monuta, samenwerkende assurantietussenpersonen en franchisenemers zijn ambassadeur van het fonds. "Met het Monuta Charity Fund dragen wij graag bij aan initiatieven die erop gericht zijn om mensen te ondersteunen in de moeilijke periode vlak voor of na het overlijden van een dierbare", aldus uitvaartverzorger Bianca Morgenstern-Bats.