Talloze collega ondernemers, familieleden en kennissen kwamen Lusanne Klein Kranenbarg (l) maandag feliciteren.
Talloze collega ondernemers, familieleden en kennissen kwamen Lusanne Klein Kranenbarg (l) maandag feliciteren. Foto: Jan Hendriksen

Nu aan de Dorpsstraat 64

Feestelijke opening nieuwe locatie Lusanne Lingerie

Ruurlo - "Op deze wijze kunnen we ons assortiment veel beter presenteren. In dit nieuwe pand zijn we klaar voor de toekomst en hopen we vele jaren vooruit te kunnen." Lusanne Klein Kranenbarg van Lusanne Lingerie was maandagavond 2 maart in haar nopjes tijdens de feestelijke opening van haar nieuwe winkelpand aan de Dorpsstraat 64 gelegen tussen Teunissen Mode en Keurslager Kuenen.

De winkel oogt fris en ruim. Maandagavond ontving ze talloze felicitaties, complimenten en cadeaus tijdens de opening. Qua grootte van het winkeloppervlak is er geen verandering ten opzichte van haar vorige locatie aan de Dorpsstraat 4. Wel is de indeling praktischer en zijn er meer paskamers beschikbaar. Nu ook de badmode van Prima Donna Swim, Beachlife en de chloorbestendige badkleding van Tweka in het assortiment zijn opgenomen, is er ruimte om deze ook te presenteren. Bij Lusanne Lingerie kunnen zowel vrouwen als mannen, meisjes en jongens terecht voor ondermode. Voor vrouwen en mannen zit de nachtmode en met ingang van het nieuwe zomerseizoen ook de badmode in het assortiment. Daarnaast is er een uitgebreide collectie beenmode en blijven in de nieuwe winkel ook de fournituren verkrijgbaar. In de afgelopen jaren heeft Lusanne Klein Kranenbarg ervaren dat persoonlijke aandacht en advies voor de klanten erg belangrijk is. Haar doel is dat klanten met een gevoel van 'geslaagd te zijn' de deur uit gaan. Als er iets besteld moet worden dan is dat geen probleem en is het meestal binnen enkele dagen beschikbaar in de winkel.

Attentie
Voor iedereen die deze dagen de nieuwe winkel binnenstapt ligt er een attentie klaar zolang de voorraad strekt. Lusanne Lingerie is geopend van dinsdag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.30 uur, vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 9.30 tot 16.30 uur.