De kleindochters Anna en Rosé de Wit van Dick en Willemien Altena openden de vernieuwde winkel.
De kleindochters Anna en Rosé de Wit van Dick en Willemien Altena openden de vernieuwde winkel. Foto: Jan Hendriksen

Electrowinkel geopend

Altena met vernieuwde winkel klaar voor toekomst

Ruurlo - Trots openden de kleinkinderen Anna en Rosé de Wit van Dick en Willemien Altena zaterdagmiddag na een aantal weken van noeste arbeid de vernieuwde electrowinkel aan de Borculosweg. Dick en Willemien zijn zelf heel erg tevreden met het resultaat. De modelkeuken met daarin allerlei inbouwapparatuur van Siemens is een welkome aanvulling op de presentatie. "Zo kunnen we iedereen beter voorlichten over het vervangen of het aanschaffen van nieuwe inbouwapparatuur en demonstreren bij het maken van een keuze", aldus Willemien die tijdens de feestelijke opening diverse mensen bedankte voor de medewerking van de metamorfose van de winkel.

Om verder van dienst te kunnen zijn hebben Dick en Willemien internet opgenomen in de vernieuwde winkel zodat alle gewenste informatie kan worden bekeken of direct nieuwe apparatuur kan worden besteld via de webshop. Ook is de winkel anders ingedeeld en heeft het een frisse vernieuwde uitstraling gekregen met mooie warme rode en grijze kleuren waarin alle aanbod een goede plaats heeft gekregen. De kleur past bij uitstek bij de nieuwe winkelformule van Service Partner.

Installatiebedrijf Altena is namelijk overgestapt naar inkooporganisatie EP zodat men de klant nog beter van dienst kan zijn. Om de heropening extra feestelijk te maken organiseert Altena tot en met 21 maart onder iedere klant die zijn kassabon voorziet van zijn e-mailadres en of telefoonnummer en achter laat in de box in de winkel een actie. Uit al de kassabonnen worden een aantal prijswinnaars getrokken die een bijzondere leuke eigenzinnige prijs van Dick en Willemien ontvangen. Voor meer informatie en openingstijden van de winkel, zie de website.


www.installatiebedrijf-altena.nl