Na veertig jaar nam Henny Leuverink afscheid als bestuurslid van Bejaardenverenigng Ruurlo.
Na veertig jaar nam Henny Leuverink afscheid als bestuurslid van Bejaardenverenigng Ruurlo.

Bejaardenvereniging Ruurlo

Henny Leuverink erelid

Ruurlo - Henny Leuverink (78) is vorige week benoemd tot erelid van Bejaardenvereniging Ruurlo. Ze is het eerste erelid van de vereniging. Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering in zaal De Tapperij nam ze na precies veertig jaar afscheid als bestuurslid. Sinds 1975 heeft ze zich met toewijding ingezet als bestuurslid en voorzitter voor de vereniging. Naast een prachtige oorkonde ontving ze een bos bloemen en een slagroomtaart!

Meer dan 25 jaar was Henny Leuverink voorzitter van de vereniging. Ze blijft de Bejaardenvereniging trouw. "Ik blijf nu als 'gewoon lid' de maandelijkse bijeenkomsten bezoeken", was haar reactie na afloop.

De Borculose was danig verrast dat ze tot erelid werd benoemd. "Dit is een hele grote eer." Leuverink keek met genoegen terug op haar vier decennia lange bestuursperiode. Hoogtepunten in al die jaren vormden de jaarlijkse uitstapjes. "Zeker in het verleden waren dat bijzondere hoogtepunten. In de jaren zeventig en tachtig van de vorige eeuw trokken de ouderen er nog niet zo uit als tegenwoordig. Ouderen zijn veel mobieler geworden. In de goede jaren gingen met twee volle bussen op reis. Met na afloop het traditionele diner bij de uitvalsbasis van onze vereniging: in het verleden café-restaurant Ras en heden ten dage café-restaurant De Tapperij."