Sensire De Bundeling opent haar deuren

tijdens de Week van Zorg en Welzijn

Ruurlo - Tijdens de Week van Zorg en Welzijn van maandag 16 tot en met zaterdag 21 maart staan op diverse plaatsen in de Achterhoek medewerkers van Sensire klaar om met enthousiasme te vertellen over hun werk. Iedereen die geïnteresseerd is in welke ondersteuning Sensire hen kan bieden, maar ook iedereen die informatie wil over werken bij Sensire, is welkom op deze locaties. Zo ook in Ruurlo.

Wat kan Sensire allemaal betekenen als er behoefte is aan ondersteuning en zorg? Kom dan naar Woonzorgcentrum Sensire De Bundeling. Vanaf 13.30 tot 16.00 is iedereen is welkom aan 't Rikkelder 101, er is een kopje koffie en wat lekkers te krijgen.

Op de opendag zijn verschillende instanties aanwezig die met de Bundeling te maken hebben. Hierbij kan men denken aan fysiotherapie, dagverzorging, thuiszorg en nog veel meer. Er komt een prijsvraag waarmee men kans maakt op een leuke prijs. Sensire is een organisatie voor gezondheid, zorg en welzijn in de Achterhoek. Wie niet in de gelegenheid is om de medewerkers in Ruurlo te bezoeken, maar wel geïnteresseerd is in wat Sensire kan bieden, kan kijken op www.sensire.nl of 24 uur per dag contact opnemen via het algemene nummer 0900 – 88 56.

Naast de locatie in Ruurlo staan op meer dan twintig andere locaties in de Achterhoek en de Liemers medewerkers van Sensire om met enthousiasme informatie te geven over de ondersteuning die zij kunnen bieden, of waarom Sensire de beste keus is voor mensen die in de zorg willen werken. Een overzicht van alle locaties en openingstijden van Sensire tijdens de Week van Zorg en Welzijn is te vinden op de website.


www.sensire.nl