De jubilarissen van de Hartstichting Barchem.
De jubilarissen van de Hartstichting Barchem. Foto: Jan Hendriksen

Talloze jubilarissen bij Hartstichting Barchem in zonnetje gezet

Barchem - De Hartstichting Nederland mag zich verheugen op een groot aantal enthousiaste en trouwe collectanten in Barchem. Vorige week werden maar liefst veertien jubilarissen in het zonnetje gezet tijdens een gezellige bijeenkomst.

Aleida Luesink, Willy Schekman en Joke Meulenbrugge gaan al tien jaar voor de Hartstichting op pad, Wim Pasman en Thea Oltvoort vijftien jaar. Rieky Kettelarij, Annie Harkink en Ineke Kieskamp vierden hun 20 jarig collectanten jubileum. Zij kregen een rode roos en het boekje van de Hartstichting 'Recht uit het hart bedankt voor het vele werk, een magazine ter ere van vijftig jaar strijd tegen hartziekten. Theo Keamingk, Gerrie Markerink, Johanna Dijkman, Gerritta Arfman, Toos Nijhuis en Dinie Weernink spanden de kroon met het 25 jaar onafgebroken collecteren voor de Hartstichting. Zij ontvingen een mooie bos bloemen en het boekje voor hun inzet en enthousiasme voor het goede doel. Van 5 t/m 11 april is de volgende collecte en gaan de vrijwilligers op pad.
Op de foto v.l.n.r.: Theo Keamingk, Wim Pasman, Gerritta Arfman, Joke Meulenbrugge, Ineke Kieskamp, Johanna Dijkman, Aleida Luesink en Rikie Kettelarij. V.l.n.r. achter: Annie Harkink, en Willie Schekman. Niet op de foto: Gerrie Markerink, Dinie Weernink, Toos Nijhuis en Thea Oltvoort.