Eigentijdse viering van lijdensverhaal in

muziek, woord en beeld

Vorden - Op Goede Vrijdag 3 april zijn er twee eigentijdse uitvoeringen van De Passie, met voorafgaand een stille tocht, bij de RK Christus Koning kerk aan het Jebbink 8 te Vorden. Aanvang: 15.00 en 19.00 uur.

Om 14.30 uur is er een Stille Tocht langs de drie Vordense kerken.
De tocht is minder dan een kilometer en start op het plein voor de RK kerk. Allen die meelopen willen ze ook een plaats in de kerk aan kunnen bieden. Daarom kunt u voorafgaand aan de stille tocht een plaatsbewijs afhalen in de RK kerk, vanaf 14.15 uur.

Belangstellenden die niet meelopen kunnen een plaatsbewijs ontvangen na aanvang van de Stille Tocht (vanaf 14.30 uur).
Voor beide uitvoeringen zijn elk 350 plaatsbewijzen beschikbaar. Zijn alle 350 plaatsbewijzen van 15.00 uur vergeven dan kunt u al wel een kaartje voor de uitvoering van 19.00 uur ontvangen.
De parochianen die zich hebben aangemeld als kruisdrager krijgen een gereserveerde plaats vooraan in de kerk. Voor de viering van 19.00 uur kan men vanaf 18.15 uur het plaatsbewijs krijgen. Voorafgaand aan de viering van 19.00 uur is er namelijk geen Stille Tocht.

De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is welkom. Voorafgaand aan de beide uitvoeringen kunt u een in kleur gedrukt Passie boekje kopen voor €2,-. Het boekje bevat alle teksten, foto's en liederen. De Passie zal ook dit jaar weer op eigentijdse manier worden gevierd, met moderne liederen. Bij de uitvoering door het projectkoor, solisten, het combo en de organisatie zijn ruim 115 vrijwilligers betrokken.U bent van harte welkom bij één van de twee uitvoeringen.

Meer weten of aanmelden als kruisdrager? Neem contact op met: secretariaat@12apostelen.nl.