Het paasvuur is ontstoken in Wolfersveen (vorig jaar)
Het paasvuur is ontstoken in Wolfersveen (vorig jaar) Foto: Bernadet te Velthuis

Als het Paasvuur in Wolfersveen eenmaal brandt is het tijd voor feest

Lampionnenoptocht en coverband

Wolfersveen - Op 1e Paasdag wordt in Wolfersveen (Zelhem) weer een Paasvuur ontstoken. Weer groter, nog leuker en wederom aandacht voor de kinderen. Net als voorgaande jaren zal er in de scherpe bocht van Zelhem naar Ruurlo een vreugde vuur aangestoken worden door de Schutterskoning van Wolfersveen.

Vooraf aan dit gebeuren kunnen kinderen, t/m basisschool leeftijd meedoen aan de lampionnenoptocht. Deelname hieraan is gratis. Om zeker te zijn dat er een lampion beschikbaar is, kunnen de kinderen vooraf opgegeven worden via info@wolfershuus.nl . Als eenmaal het Paasvuur brandt, is het tijd om er een groot feest van te maken.
In de feesttent speelt de band The Rai$e, de nieuwe coverbandsensatie in de Achterhoek die garant staat voor het maken van een top feestje. Voor de kinderen is er een kinderdisco waar ze helemaal los kunnen gaan.

Kortom 1e Paasdag, moet u bij zaal Susebeek 't Wolfershuus in Wolfersveen zijn, om er een mooi feest van te maken. Aanvang lampionnenoptocht is om 20:15 uur, entree is gratis. Overigens kunt u tot 3 april nog snoeihout afstorten op de parkeerplaats.


Voor verder informatie kijkt u op www.wolfershuus.nl/paasvuur.