Afbeelding
Foto: Bernadet te Velthuis

Voorjaarsconcert Encore bij Barchkerk te Barchem

Barchem/Ruurlo - Op zaterdag 18 april, vanaf 20.00 uur, luidt Encore weer muzikaal de lente in! Onder leiding van de dirigent Ivo Boytchev en met Andor Boddeke achter de piano zetten zij zingend de bloemetjes buiten.

Laat u verrassen door het repertoire! Wat dacht u van een vrolijke start met The new Seekers?
Vervolgens gaat Encore zingend verder met onder andere 'Stay with me' om na de pauze hun weg te vervolgen met het prachtige 'May it be' (uit The Lord of the Rings) en het swingende 'That's life' van Frank Sinatra.

Het optreden wordt opgeluisterd door mannenkwartet Jabenfear uit Ruurlo. Zij toveren met de nodige humor een glimlach op uw gezicht!

Kaarten
Kaarten zijn in de voorverkoop vanaf maandag 23 maart verkrijgbaar bij het secretariaat in Barchem, tel. 0573-44 18 88 of per mail te bestellen: leolucas1956@gmail.com. Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij Koeleman (VVV), Borculoseweg 3 in Barchem, tel.0573-44 12 58.

Donateurs
Bent u donateur? Dan heeft u gratis toegang op vertoon van uw donateurskaart. Geeft u ons door dat u komt? Dan houden wij graag een plaats voor u vrij.

Kosten
Kaarten zijn eveneens verkrijgbaar aan de zaal op de avond zelf.
Een kaartje kost € 7,50. Kinderen t/m 12 jaar € 5,- (inclusief een kopje koffie of thee). U bent van harte welkom!


Kijk voor meer informatie op onze website: www.encorebarchem.nl


Wandelen en fietsen
Domme Aanleg

Aalten - Heel langzaam begint het lente te worden en wat is er mooier dan de lente ervaren tijdens een mooie wandeling of fietstocht. Café-restaurant de Domme Aanleg organiseerde op zondag 22 maart een aantal mooie gevarieerde wandelingen en een fietstocht. Door alle positieve reacties heeft men besloten om op Tweede Paasdag allemaal nieuwe routes aan te bieden. De routes lopen door het mooie landschap rondom de Domme Aanleg.

Waarschijnlijk komen de deelnemers over paadjes waarvan ze het bestaan niet kenden (dit was een veel genoemde reactie van de deelnemers van 22 maart).

Fiets- en wandelroutes
Er zijn mooie wandelroutes van 8 km, 13 km en 21 km. De 8 km en 13 km zijn twee compleet verschillende routes die beginnen bij de Domme Aanleg. De 21 km route bevat een groot gedeelte van de 13 km maar ook een eigen deel.

De fietstocht heeft een afstand van 35 km en leidt door het mooie Achterhoekse landschap. Kosten voor de wandeling of fietstocht bedragen €5,00, inclusief een kom ambachtelijke soep.

Starttijden
De wandelroutes van 13 km en 21 km kunt u starten tussen 9:30 uur en 12 uur. De wandelroute van 8 km kunt u starten tussen 9:30 uur en 14 uur. De fietstocht van 35 km kunt u starten tussen 9:30 uur en 13 uur.

Inwendige mens
U kunt natuurlijk na afloop uitgebreid eten bij de Domme Aanleg of in een gezellige ambiance genieten van een drankje. Ook op het terras.

De chef heeft speciaal voor deze feestdag een verrassend lentemenu bedacht.


Domme Aanleg, Lichtenvoordsestraatweg 87, Aalten-Barlo


Afbeelding