Afbeelding
Foto: Bernadet te Velthuis

Eieren zoeken in het Ruurlose doolhof

Ruurlo - Het STAR bestuur en haar vrijwilligers organiseren zondag 5 april, eerste paasdag, in de Doolhof aan de Hengeloseweg in Ruurlo voor alle kinderen een eierzoekwedstrijd.

Dit jaar gaat men het anders doen dan vorige jaren. De vrijwilligers willen de kinderen verrassen met een nieuwe opzet. De allerkleinste kinderen krijgen een aparte hoek in de Doolhof.

Om zo veel mogelijk kinderen de gelegenheid te geven te komen organiseert men deze middag het eieren zoeken drie keer. De kinderen mogen een eigen mandje meenemen. Wie niet iets heeft meegenomen krijgt een plastic zakje. Natuurlijk zijn er in enkele eitjes prijsjes verstopt.

Een ieder kan een keuze maken wanneer men wil zoeken. Dit kan om 13.00 uur, 14.00 uur of om 15.00 uur. De vrijwilligers van de STAR hopen u met uw kinderen graag te zien in de Doolhof op de eerste paasdag. De entree voor de Doolhof is voor kinderen twee euro en volwassenen drie euro per persoon.(Zie contactje).


Flink Poasboake in de
Holterhoek

Holterhoek - Er is in de Holterhoek al een flinke Poasboake aan de Winterswijkseweg na bij Camping de Goede Hoop.

Deze wordt op zondag 5 april, oftewel Eerste Paasdag, om 20.30 uur aangestoken. Iedereen kan gratis komen kijken!


Voor meer informatie, zie de website: www.degoedehoop.nl


2e Paasdag bij Obelink

Met de kids op de camping

Winterswijk - Op 2e Paasdag (9 April) draait het bij Obelink om 'met de kids op de camping'. Kamperen, het ultieme vakantiegevoel. Nu krijgen de kinderen eens extra de aandacht. Bij Obelink staat het weekend van Pasen dit jaar dan ook in het teken van 'met de kids op de camping'.

Samen met Lief!Lifestyle heeft Obelink een hele lieve en ook stoere kampeerlijn voor kids en volwassenen opgezet. Misschien kent u het merk wel van de kleurrijke kleding en andere artikelen met het typische Dutch Design. Het is een brede collectie geworden met familytenten, pop-up tenten, strandtenten, bolderkarren, slaapzakken, servies, stoelen, verlichting en nog veel meer.

In de megastore van Obelink kun je al deze nieuwe artikelen bekijken en uittesten. Daarom geeft Obelink dan ook speciaal in dit Kids-paasweekend alleen in de megastore op alle Lief! artikelen 20% korting en is er een kleurwedstrijd van Lief!: met het inleveren van de kleurplaat maken de kinderen kans op het winnen van een gezinsabonnement van de Julianatoren t.w.v. €230,-(ophalen in de megastore). Verder zijn er nog diverse andere verlotingen van o.a. Crocs, Shiwi, Teva en Regatta. Ice Peak geeft punchballonnen weg.

De firma ACSI is aanwezig met een uitgebreide serie campinggidsen en met informatie over campings en Campingaz geeft diverse demo's met de barbecue. Bij besteding vanaf €50,- ontvangt u 2 vrijkaartjes voor belevingspark 'Hof van Eckberge' in Eibergen. Een veelzijdig 25.000m² groot en sfeervol belevingspark met mini-zoo waar men zich prima een dag vermaken kan, zowel binnen als buiten.

Uiteraard zijn alle afdelingen bij Obelink geopend en kunt u overal advies krijgen bij uw aankopen. En als u tussendoor trek krijgt in een hapje of een drankje, ga dan rustig even naar het restaurant, dat speciaal op 2e paasdag een 'wekkeractie' heeft, wat betekent dat wanneer de wekker gaat, je niet hoeft te betalen. Dus op naar de Mega-kampeermarkt van Obelink Vrijetijdsmarkt in Winterswijk.


Afbeelding