Afbeelding
Foto: Bernadet te Velthuis

Opbrengst MTB Paastoertocht Aalten voor Stichting Vrienden van Estinea

Aalten - Voor het achtste jaar achtereen organiseren de vrijwilligers van stichting Paastoertocht.nl een mooie MTB tocht op Tweede Paasdag, maandag 6 april. Tussen 8.30 uur en 10.00 uur kun je je voor € 5 inschrijven. Er is dit jaar keuze uit drie afstanden; 25, 35 of 50 km. De inschrijving en start is bij het Romienendal, Aladnaweg 3 in Aalten.

Er wordt gereden op plekken die alleen voor de Paastoertocht opgesteld worden. Ook Duitsland wordt aangedaan en het laatste gedeelte voert door de Vennebulten met technische singletracks! Bij de pauzeplaatsen op het parcours wordt voor een versnapering en verfrissing gezorgd. Na afloop kan de fiets worden schoongespoten en biedt het Romienendal de mogelijkheid om op adem te komen.

De opbrengst gaat naar Stichting Vrienden van Estinea (SVvE), die het dit jaar gaan gebruiken voor het realiseren van een digitaal communicatiesysteem voor cliënten van Estinea met een ernstig meervoudige beperking. Een aanvulling vanuit Paastoertocht.nl is meer dan welkom. Vorig jaar heeft de opbrengst van de Paastoertocht een mooie bestemming gekregen: mensen met een verstandelijke beperking ontvingen een duofiets uit handen van de voorzitter van SVvE.
Doe mee en ga de uitdaging van het unieke parcours aan! Meer info: www.paastoertocht.nl