De clubkampioenen van Tennisvereniging Ruurlo.
De clubkampioenen van Tennisvereniging Ruurlo. Foto: Jan Hendriksen

De Naober Clubkampioenschappen 2015 Tennisvereniging Ruurlo

Ruurlo - Op tennispark De Meene van Tennisvereniging Ruurlo zijn in de afgelopen week in zes verschillende categorieën de jaarlijkse clubkampioenschappen gespeeld. Ondanks de 'herfstachtige' weersomstandigheden konden alle poulewedstrijden gespeeld worden.

Het finaleweekend is op zaterdag gecombineerd met de Open dag waarbij belangstellenden onder toeziend oog van de trainers een balletje konden slaan. Voor de kinderen was er een speciaal tenniscircuit uitgezet waaraan ze konden deelnemen.

De speciaal gelanceerde actie - een seizoen tennissen in combinatie met tien lessen voor 75 euro geldt nog steeds. Tennisvereniging Ruurlo telt ruim 300 leden in de leeftijd van 6 tot 85 jaar. Naast tennisles zijn er verschillende recreatieve tennisclubjes waar men zich bij kan aansluiten.

Ook de wekelijkse inloopavond is een gelegenheid waar leden een balletje kunnen slaan en kennis kunnen maken met andere leden. "Tennis is een sport die door zowel de jeugd als de senioren met veel plezier wordt beoefend, recreatief en competitief. Een sport die veel vrijheid biedt. Je kunt spelen wanneer je wilt en hoe vaak je wilt. En dat lekker in de buitenlucht", aldus voorzitster Wilma Leussink. Meer informatie is te vinden op de website.


www.tvruurlo.nl

Prijzen

Tennisvereniging Ruurlo telt ruim 300 leden

De prijzen van De Naober clubkampioenschappen werden in het bijzijn van De Naober uitgereikt aan:

Heren enkel groep 1: Marc Gudde; Heren enkelgroep 2: Wesley Heilig; Heren dubbel 50+: Jan Nab en Jan Wiegerinck; Heren dubbel: Robert Slot en Wouter Vrielink;
Dames dubbel: Diana van Engelenhoven en Carolien Groot Zevert;
Gemengd dubbel: Mandy Braakhekke en Hans Oplaat Het eerstvolgende toernooi op tennispark De Meene is het Ruesink Open op 22 juni 2015.