Gratis cabaretvoorstelling 'De Boer Op' met Irene van der Aart

Ruurlo - Cabaretière, actrice en zangeres Irene van der Aart treedt vrijdag 24 april op in de grote zaal van 't Kulturhus in Ruurlo. De voorstelling begint om 20.30 uur. De KunstKring bestaat in 2015 twintig jaar en dat wordt gevierd met o.a. dit cabaret. De voorstelling 'De Boer Op' is gratis toegankelijk voor iedereen die van cabaret houdt. Een vrijwillige bijdrage wordt echter zeer op prijs gesteld.

Cabaretière en actrice Irene van der Aart schrijft columns over het leven op het platteland voor De Gelderlander en De Naober en schreef het boek 'De Boer op'over haar leven met een veehouder uit de Achterhoek. Irene woonde in Amsterdam en was helemaal niet op zoek naar een boer tot ze op vakantie in Cuba een leuke veehouder uit de Achterhoek tegen het lijf liep. 'De Boer op' is Van der Aarts hilarische verhaal over hun relatie en de verschillen tussen het leven in de stad en op een boerderij. 'De Boer Op' gaat over achterdocht en vooroordelen. Over het beste van twee werelden en de waarheid over samenwonen met een boer. Irene speelt cabaret- en improvisatie voorstellingen en daarnaast is ze een veel gevraagde presentatrice.

Van der Aart stond in 2005 in de finale van het Stand-up comedy concours van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Sinds enige tijd treedt zij solistisch op. In onze regio meestal voor volle zalen. De zangeres in Irene neemt het betere cabareteske liedrepertoire uit 'de goeie ouwe tijd' voor haar rekening. Ook swingende klassiekers staan op haar repertoire. Vaak komen ontroerende liedjes voort uit de interactie met het publiek, door de magie van het moment. Sinds 2008 schrijft Irene een maandelijkse column voor dagblad De Gelderlander waarin ze haar ervaringen op het platteland tegen het licht houdt van haar stadse wortels. 'Het boerenleven blijkt een onuitputtelijke bron van inspiratie...'. Voor meer informatie zie: www.kunstkringruurlo.nl.

.