Het contract wordt ondertekend.
Het contract wordt ondertekend. Foto:

Parnterschap met 'ster in elektronica verlengd

Obbink hoofdsponsor Reurpop

Ruurlo - De op en top Achterhoekse elektronicaketen Obbink is wederom hoofdsponsor van het eveneens puur Achterhoekse muziekfestival Reurpop. Beide partijen bouwen daarmee voort op de vruchtbare samenwerking die vorig jaar is gestart en het festival naar een hoger plan tilde. Vanzelfsprekend zullen Obbink en de 'Vrienden van Reurle' er alles aan doen om de editie van 2014 te overtreffen!

'Obbink, een ster in elektronica' is de slogan van het bedrijf waar u terecht kunt voor een compleet assortiment aan elektronica. Wat in 1934 begon met de verkoop van artikelen vanuit een bakfiets is uitgegroeid tot een volwassen organisatie met inmiddels vijf winkels, verspreid over de gehele Achterhoek. Het bedrijf heeft vestigingen in Lichtenvoorde, Winterswijk, Aalten, Eibergen en sinds een kleine anderhalf jaar ook in Ruurlo.

Klein Brinke: "Een prachtig parnterschap"

"Martijn Klein Brinke van stichting 'Vrienden van Reurle' prijst de samenwerking: "Obbink en Reurpop is een partnerschap dat ongekende mogelijkheden biedt. Dit jaar gaan we samen proberen het Reurpopfestival wederom naar een hoger plan te tillen. Met Obbink als partner kunnen we ook dit jaar weer aan die unieke en vertrouwde Reurpopbeleving bouwen. Houd onze website en Facebook-pagina de komende tijd dus in de gaten voor de nodige aankondigingen!"

Vorig jaar introduceerde Reurpop tevens voor het eerst een officiƫle mascotte, genaamd Rupo. De mascotte is afgeleid van het wapen van Ruurlo, de hazewindhond, en werd direct omarmd door de Ruurloƫrs. Ook Gerben Obbink heeft Rupo sinds vorig jaar zijn hart gesloten, en ondersteunt het initiatief van de 'Vrienden van Reurle'. Reurpop vindt dit jaar plaats op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juni.