Badmeester Rick Blasman verwijderde met een aantal vrijwilligers het afdekzeil.
Badmeester Rick Blasman verwijderde met een aantal vrijwilligers het afdekzeil.

"Het belooft een mooi seizoen te worden met meer activiteiten dan ooit"

Ruurlo - "Het belooft een mooi seizoen te worden met meer activiteiten dan ooit." Dat is wat er enkele dagen voor de opening door het bestuur van Stichting Zwembad Ruurlo kenbaar werd gemaakt. Helaas bleek dit nog niet geheel tot de weergoden te zijn doorgedrongen, want na een zonnige week liet uitgerekend op de openingsdag de zon het behoorlijk afweten. Toch wilde dit niet zeggen dat zwembad De Meene zaterdagmorgen 25 april niet open ging. Integendeel. De medewerkers van het zwembad zorgden er zelf voor dat het nieuwe afdekdeken werd verwijderd en daarmee is het zwemseizoen officieel geopend.

Magic Outdoors, een bedrijf dat in en rondom het zwembad talloze leuke (sportieve) activiteiten kan organiseren, niet alleen voor verjaardagen maar ook voor bijvoorbeeld een origineel bedrijfsuitje was samen met Duikcentrum Big Bubbles aanwezig. Enkele bezoekers waagden zich aan een professionele duik in het zwembad. Voorzitter Bas Bernauer had op twee meter diepte een ontmoeting met de allereerste bezoeker van het bad.... een kikker.

Voor deze bezoeker werd een andere plek uitgezocht zodat de eerste zwemgasten zonder geglibber konden constateren dat de watertemperatuur bijzonder goed is. De weergoden hebben gelukkig nog ruimschoots de tijd om de valse start hopelijk meer dan goed te maken. Zwembad De Meene is vanaf nu weer elke dag geopend. Meer informatie over zwemlessen, Aqua Power, Magic Outdoor of de duiklessen is te vinden op de website www.zwembad-demeene.nl of men kan bellen met tel. 0573 452193.

Openingstijden
Zwembad De Meene is maandag, woensdag en vrijdag open van 7.00 tot 18.00 uur, dinsdag en donderdag van 7.00 tot 20.00 uur en zaterdag en zondag van 10.30 tot 17.00 uur. Bij mooi weer kan het zijn dat het zwembad langer open blijft!