Kom op vrijdagavond 8 mei naar de Shopping Experience in Ruurlo.
Kom op vrijdagavond 8 mei naar de Shopping Experience in Ruurlo.

Shopping Experience

Ervaar het unieke winkelen in de Ruurlose winkels

De eerste twee edities van Shopping Experience vorig jaar april en november waren een groot succes en krijgen daarom opnieuw een vervolg. Vrijdagavond 8 mei van 17.00 tot 21.00 uur vindt de derde Ruurlose Shopping Experience plaats. Zestien ondernemers in het centrum van het dorp staan voor u klaar met een speciale activiteit. De Dorpsstraat en omgeving zal vrijdagavond 8 mei wederom bruisen van leven.

- Krullen knippen bij Swift Hairfashion. Swift Hairfashion is gespecialiseerd in de Curlsys krullen-knippentechniek. Deze techniek geeft prachtige volle krullen in je haar. Deze techniek vergt extra tijd onder andere voor uitleg maar ook qua behandeltijd. Daarnaast adviseren wij natuurlijk hoe je curlsys krullen thuis optimaal houdt en verzorgen kunt.
- Kom genieten bij Avenarius! Tijdens deze avond brengen wij onze tapastraiteur onder de aandacht. U krijgt visite? Maar u heeft geen zin om zelf in de keuken te staan? Dan is onze traiteur de perfecte oplossing! Wij vertellen u hier graag meer over en u kunt diverse huisgemaakte producten proeven. U kunt gelijk al traiteurartikelen mee naar huis nemen.
- Groot Jebbink Bloemen. Raak geïnspireerd door onze nieuwe BrYnxz collectie, en bezoek onze winkel voor nog meer Moederdagtips. En laat je verleiden door ons uitgebreide assortiment eenjarig perkgoed.
- Etos: Vrijdagavond kunt u bij ons uw handen laten scrubben. Ook kunt u zich laten opmaken door onze make-upspecialist.
- Lusanne Lingerie: Door het oog van de naald! Albertha Bouwmeester is erg creatief met de naaimachine. Nieuwsgierig? Kom langs in de winkel en je laat je verrassen.
- Teunissen Mode. Opening van de Trouwfoto-expositie. Mei is de trouwmaand bij uitstek. Wij vroegen onze bezoekers om hun trouwfoto in te leveren voor een expositie in onze winkel. Een uniek beeld van meer dan 100 jaar trouwfoto's in Nederland en daarbuiten. Zeer de moeite waard om te komen kijken. Alleen vrijdag 8 mei: tien procent kassakorting op alle dames- en herenmode.
- Sven voor ogen: Pimp je brillenkoker. Maak van je brillenkoker een persoonlijke blikvanger. Pimpspullen staan klaar. Het enige wat je mee hoeft te nemen is je eigen brillenkoker.
- Ami Kappers: de allernieuwste haarmodelijn. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de allernieuwste haarmodelijn van AMI Kappers? En wellicht als eerste een nieuwe coupe en kleur volgens onze haarmodelijn? Kom dan naar de speciale VIP Sneak Peak avond onder het genot van een hapje en een drankje. Kortom, een leuke avond die je zeker niet mag missen!
- Bij Heppe: Sierraden polijsten. Bij Heppe staat Annemiek de goudsmid klaar om uw sieraad te polijsten.
- Pandora Bloemen: De Zomerse trend. Laat je inspireren bij Pandora bloemen. Wij presenteren de zomerse trendsop bloemengebied en demonstreren de hele avond bijzonder bloemwerk!
- Food Design bij Kuenen Keurslager: Tijdens de Shopping Experience laten we 'food sieraden'zien, men kan deze ook zelf maken in onze winkel.
- De Schoenenwinkel: Tijdens de Shopping Experience hebben wij iemand in de winkel die ansichtkaarten en kadodoosjes maakt en verkoopt. Ook staat de 'Deense Winkel' met de verkoop van Deense spulletje en er is iemand van de Oriflame die de voeten gratis 'zomerklaar' maakt. Echter: als je dit graag wilt, dan moet je je vooraf even opgeven. Dit kan in de winkel, via facebook, of telefonisch 0573 451307.
- Bij schoonheidssalon Melanie kunt u zelf een zoutscrub maken die u uiteraard mee mag nemen om thuis lekker te gaan gebruiken. De ingrediënten zijn beperkt dus kom op tijd! Deze avond zal er ook een huidverbeterende anti-aging behandeling gedemonstreerd worden met de skinshooter.
- De Spannevogel: Deze keer gaan we tijdens de Shopping Experience hoesjes maken voor je mobiele telefoon of voor de tablet. Deze hoesjes kunnen gemaakt worden van superleuke stukjes (gordijn)stof of leer en daarna kunnen ze gepimpt worden met diverse materialen zoals knopen of andere versiersels.
- Bakkerij Oude Wesselink: De mensen mogen bij ons in de winkel hun eigen moederdag-cupcake versieren tijdens de shopping experience. Verder zijn er van alle lekkere producten te proeven. - Bij café-restaurant De Keizerskroon worden er weer traditioneel kippen op de barbecue gebraden volgens het recept van de 'Fluiter'.