Muziekvereniging Sophia's Lust zoekt beginnende bands voor 'Battle of the bands' tijdens Reurlse Pompdagen

Ruurlo - Tijdens de Reurlse Pompdagen zal er dit jaar op zondagavond 9 augustus op het Kerkplein in Ruurlo voor de tweede maal 'Battle of the bands georganiseerd worden. Op deze avond krijgen beginnende bands uit Ruurlo en omstreken de kans zich te laten zien en horen. Er wordt daarnaast met behulp van jury en publiek een winnaar van de avond gekozen.

Afgelopen jaar was 'Battle of the bands' een groot succes met als winnaar Flow & The Wipers. Muziekvereniging Sophia's Lust hoopt er dit jaar weer net zo een spetterende avond van te kunnen maken als vorig jaar. De 'Battle of the bands 2015' wordt georganiseerd door een speciale commissie van de Koninklijke Muziekvereniging Sophia's Lust. Speel je in een band en lijkt het je leuk om op een groot podium, met professioneel licht en geluid, voor publiek te laten horen wat jullie kunnen? Geef je dan voor 19 juni op bij Renate Hendriksen door te bellen naar 06 23132180 of bij Hilde Schreurs door een e-mail bericht te sturen naar secretaris@sophiaslust.nl.


Avondwandelvierdaagse Jong Gelre Ruurlo

Ruurlo - Jong Gelre Ruurlo organiseert van maandag 1 tot en met vrijdag 5 juni weer haar jaarlijkse avondwandelvierdaagse. Ook dit jaar bestaat de mogelijkheid om vijf, tien of vijftien kilometer per avond te wandelen. Zoals gebruikelijk zal iedere avond worden gestart bij woonzorgcentrum De Bundeling aan 't Rikkelder tussen 18.00 uur en 18.30 uur (behalve vrijdag). Vrijdag zullen de starttijden per afstand verschillend zijn om zo gezamenlijk om 20.00 uur aan te komen bij de Kerst Zwartschool. Vanaf dit punt zullen de deelnemers onder muzikale begeleiding van KMV Sophia's Lust door het dorp naar De Bundeling wandelen. Op donderdag 28 mei is de voorinschrijving van 20.00 tot 21.00 uur bij café-restaurant De Keizerskroon. Inschrijving is ook op maandag 1 en dinsdag 2 juni nog mogelijk.