Afbeelding
Foto:

Trouwfoto-expositie bij Teunissen Mode

Ruurlo - "Mag ik jullie trouwfoto lenen?" vroeg Rob Teunissen begin van het seizoen aan zijn klanten. Niet wetend dat zoveel mensen gehoor zouden geven aan deze oproep.

Het resultaat is een prachtig overzicht van 100 jaar trouwfoto's in Nederland en daar buiten. Vorig jaar waren Rob en Corrie zelf 25 jaar getrouwd en toen kwamen de foto's weer eens op tafel. Eigenlijk heel erg leuk om ze weer eens te zien. Dat was het moment dat we bedachten om een oproep te doen. Er zijn ruim 60 foto's ingeleverd.
Een prachtige expositie vanaf 1910 tot nu in de winkel van Teunissen Mode. "Drie foto's zijn zo prachtig dat we ze hebben vergroot en een plek in de etalage hebben gegeven. Alle foto's zijn binnen te zien. Ik hoop dat heel veel mensen de moeite nemen om te komen kijken." aldus Rob.
Iedereen kan zo Vrijblijvend even binnenkomen om te genieten. Pandora Bloemen uit Ruurlo gaat van één foto het trouwboeket opnieuw maken en dat aan het betreffende bruidspaar overhandigen. Zo krijgt deze expostitie nog een leuke wending.


Succesvolle emballage actie Kunsttunnel

Ruurlo - Vanaf 1 januari tot 20) april heeft supermarkt Plus Kogelman haar klanten de mogelijkheid geboden om de statiegeld bonnen te doneren aan het project Kunsttunnel Ruurlo.

Vele klanten hebben dit gedaan en leverden voor een totaal aan 491,95 euro aan bonnen in. Plus Kogelman vermeerderde dit bedrag met tien procent waardoor de totale opbrengst 541,15 euro is. De projectgroep is erg blij met dit gebaar van Plus Kogelman en haar klanten. De verwachting is dat de werkzaamheden in de tunnel na de zomervakantie van start gaan.


PLUS Kogelman geeft elke week een barbecue weg

Ruurlo - Elke week geeft PLUS Kogelman een Weber barbecue ter waarde van 109,95 euro weg. Vanaf zondag 10 mei kunnen klanten zes weken lang sparen en kans maken op één van de barbecues.

PLUS Kogelman heeft een uitgebreid barbecueassortiment, waardoor de klant altijd alles kan vinden voor een geslaagde barbecue. 10 mei trapt PLUS het barbecueseizoen officieel af met een landelijke barbecueweek. In deze week is er een speciaal barbecuethema in de folder en start de winactie met de Weber barbecue.
Op diverse barbecueproducten zijn speciale BBQ-punten geplakt. Na aankoop van het barbecueproduct haalt de klant de sticker van de verpakking en plakt deze op een speciale deelnamekaart. Bij twee stickers is de deelnamekaart al vol en levert de klant de ingevulde kaart in. PLUS ondernemer Thom Kogelman: "Iedere week wint één van onze deelnemende klanten een Weber barbecue. Deze winnaars zullen we in de winkel zichtbaar maken door de namen op een speciale 'Weber BBQ winnaars' raambiljet te schrijven. Natuurlijk hopen we dat heel Ruurlo massaal gaat barbecueën!".
Lopen de temperaturen de komende weken opeens op tot tropische temperaturen, dan gaat het barbecuealarm bij PLUS Kogelman. Aan het alarm is een scherpe barbecueaanbieding gekoppeld. Deze is te horen middels een radiocommercial en in de winkel terug te vinden op een speciale banier bij de vleesafdeling.


Kampeerevent tijdens Hemelvaartsweekend bij Obelink

Winterswijk - Op Hemelvaartsdag 14 en vrijdag 15 mei wordt bij Obelink het kampeerseizoen geopend. Grolsch is er met het zomerdrankje Radler 0,0%. Op het parkeerterrein is er muziek van DJ Nick.

ACSI deelt gratis kampeergidsen uit. Op Hemelvaartsdag komt de kok van Weber bij Obelink vertellen over, wellicht onverwachte, mogelijkheden van de bbq. Op de sportafdeling zal die dag een Protest-promoteam aanwezig zijn met een surfsimulator. U kunt een gratis footscan laten maken. Koopt u daarna schoenen, dan krijgt u een tube voetenbalsem cadeau.
Alle afdelingen zijn geopend, ook het restaurant. Als de wekker afgaat bij de kassa mag u zonder uw versnapering te betalen doorlopen.